Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зустріч у координаційному штабі родининами нацгвардійців ЧАЕС

Зустріч у координаційному штабі родининами нацгвардійців ЧАЕС фото
У Координаційному штабі відбулася нарада з об'єднанням родин нацгвардійців, які захищали Чорнобильську атомну електростанцію (в/ч 3041 НГУ).

На питання рідних відповідали Секретар Координаційного штабу, бригадний генерал Дмитро Усов, керівник Робочої групи Штабу Богдан Охріменко та представники Міжнародного комітету Червоного Хреста.

У ході обговорення виникли питання щодо механізмів впливу на країну-агресорку для прискорення обміну військовополоненими та повернення некомбатантів, а також про діяльність змішаних медичних комісій.

Представники Коордштабу наголосили, що головним завданням для України залишається повернення всіх українських громадян, які перебувають у полоні, та захисників. Країна має належний обмінний фонд та продовжує вести перемовини з Росією щодо обміну полоненими.

Дмитро Усов відзначив, що на відміну від країни-терориста, Україна дотримується положень Женевської конвенції про поводження з військовополоненими..      

Також були обговорені повноваження представників Міжнародного комітету Червоного Хреста на території Росії та перешкоди, які інституції країни-терориста створюють для виконання їхньої місії.

Чекаємо наших героїв додому! Волю захисникам ЧАЕС! 

Зустріч у координаційному штабі родининами нацгвардійців ЧАЕС фото №1
Зустріч у координаційному штабі родининами нацгвардійців ЧАЕС фото №2
Зустріч у координаційному штабі родининами нацгвардійців ЧАЕС фото №3
Зустріч у координаційному штабі родининами нацгвардійців ЧАЕС фото №4
Зустріч у координаційному штабі родининами нацгвардійців ЧАЕС фото №5
Зустріч у координаційному штабі родининами нацгвардійців ЧАЕС фото №6
Зустріч у координаційному штабі родининами нацгвардійців ЧАЕС фото №7


Фото: Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими (КШППВ) утворений 11 березня 2022 року згідно з постановою Кабінету Міністрів України №257
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: