Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Цікавеньке з Чорнобильського заповіднику: Нові мешканці Зони Відчуження

Цікавеньке з Чорнобильського заповіднику: Нові мешканці Зони Відчуження фото
Ми зібрали для вас найцікавіші фото з Офіційної сторінки Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника, які зафіксували камери та працівники цього тижня. Приготуйтеся відкрити для себе неймовірний світ природи зони відчуження та її мешканців.
 

Тетеруки – Спільні Гулянки

Почнемо з тетеруків – соціальних птахів, які нерідко утворюють невеликі групи. Особливо активні вони весною під час шлюбного періоду. Прогулянки тетеруків можна спостерігати, коли тепло ще не повернулося повністю, а птахи займаються пошуком їжі та спостерігають за потенційними суперниками.

Єнот уссурійський: Несплячий Мандрівник

Єнот уссурійський, або єнотоподібний собака, вражає своєю здатністю залягати у зимову сплячку. Здатний приглушити свою активність, використовуючи для цього суху траву та мох. Проте, ці цікаві тварини можуть часто прокидатися, особливо під час відлиги, коли вони виходять на полювання.


Вивірка: Гризун з Китицями

Більшість видів вивірок має маленькі загострені вуха з китицями на кінці, схожі на ті, що у рисів. Ці гризуни полюбляють горіхи, насіння, гриби та фрукти, але також не прочищаються від їжі, яка приноситься їм птахами, комахами та іншими безхребетними.

Здичавілі Корови: Нові мешканці Зони Відчуження

Останнім часом працівники заповідника виявляють стадо здичавілих корів, які відчувають себе комфортно в зоні відчуження. Ці колись домашні тварини вільно живуть та розмножуються, користуючись залишеними спорудами для захисту від негоди.




Ці захоплюючі фотографії розкривають унікальний та витончений світ природи Чорнобильського заповідника, де тварини та природа живуть у неперевершеній гармонії.  

Фото: 
Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: