Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міжнародна співпраця: Новий етап у зв'язках Славутича та Вісагінасу

Міжнародна співпраця: Новий етап у зв'язках Славутича та Вісагінасу фото

Місто Славутич активно розвиває міжнародні зв'язки, особливо з містами-партнерами. На цьому тижні відбулася зум-зустріч з представниками міста Вісагінас, Литва, що стала важливою подією для обох спільнот.

Мер міста Славутича, Юрій Фомічев, особисто подякував меру Вісагінасу, Ерландазу Галагузу, за підтримку громади Славутича протягом останніх двох складних років в умовах війни в Україні.

Обговорення спільних проектів

Мер Славутича висловив намір продовжити та розширити співпрацю з Вісагінасом, зокрема, здійснюючи спільні проекти в сферах відпочинку дітей та жінок, інвестиційної діяльності, культури, освіти та спорту. Також, він звернувся із проханням про підтримку у пошуку архітектурного рішення для фасаду дитячого закладу "Центр розвитку дитини" у Вільнюському кварталі, з метою збереження унікальності архітектури Славутича.

Взаємна підтримка та різдвяні подарунки

Мер Вісагінасу, Ерландаз Галагуз, відзначив важливість підтримки громади Славутича та України. На даний момент, у Вісагінасі готують Різдвяні подарунки, які будуть надіслані військовим України

Плани на майбутнє: робоча група та нові проекти

Було прийнято рішення створити робочу групу для обговорення та планування роботи на наступний 2024 рік. Представники обох міст обміняються контактами, щоб створити план співпраці та визначити нові ініціативи. У січні наступного року запланована наступна зустріч для обговорення та узгодження спільних планів на 2024 рік.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: