Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спільними зусиллями: Ярмарок у Славутицькій ЗЗСО #1

Спільними зусиллями: Ярмарок у Славутицькій ЗЗСО #1 фото

Повідомляється про продовження збору коштів на портативну станцію для нашого славутичанина. Зроблено все можливе, щоб успішно завершити цю ініціативу. Висловлюється подяка директору 1-ї школи та вчителям, які надали можливість дітям, що долучилися до збору, детальніше ознайомитися з волонтерською діяльністю.

На заході волонтери не тільки представили готові вироби, але й подарували власноруч випічені продукти, враховуючи смаки дітей (слойки з яблуками, бісквітні рулети, чебуреки, ролінні з куркою, піца, шоколадні торти, бізе). Батьки можуть не перейматися, оскільки використовуються лише якісні продукти, а готували у нічний час, щоб забезпечити свіжість на ранок.

Завдяки першому знайомству вдалося зібрати понад 8 тисяч гривень, але цього недостатньо. Наразі маємо близько половини необхідної суми - 13 700 гривень. Сподіваємося, що інші мешканці долучаться та допомагатимуть виконати запит нашого земляка, який захищає лівий берег Херсонщини. Без зупинки ворога там, він з'явиться тут. Розраховуємо на підтримку спільноти, оскільки хлопці розраховують на нас.

Номер картки: 4790 7299 5594 5381, Ощадбанк, Карпенко Алла, телефон для зв'язку: 0951355623.

Віримо, що разом ми зможемо досягти мети. Дякуємо за увагу та підтримку!

Спільними зусиллями: Ярмарок у Славутицькій ЗЗСО #1 фото №1
Спільними зусиллями: Ярмарок у Славутицькій ЗЗСО #1 фото №2
Спільними зусиллями: Ярмарок у Славутицькій ЗЗСО #1 фото №3
Спільними зусиллями: Ярмарок у Славутицькій ЗЗСО #1 фото №4

Фото: Інна Гаркавенко 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: