Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міська олімпіада з Інформаційних Технологій у Славутицькому Ліцеї

Міська олімпіада з Інформаційних Технологій у Славутицькому Ліцеї фото

16 грудня 2023 року в Славутицькому ліцеї відбулася захоплююча подія - міська олімпіада з Інформаційних Технологій. У змаганнях взяли участь 13 учнів 8-11 класів з різних навчальних закладів міста, представляючи різні рівні освіти.

Учасники мали можливість проявити свої знання та навички, виконуючи 4 завдання з використанням офісного пакету MS OFFICE. Завдання включали роботу в програмах WORD, ACCESS, PowerPoint та EXCEL, що створило комплексний підхід до оцінювання їхніх компетенцій.

Журі олімпіади мало непросту задачу обрати переможців, але вони визначили 11 найкращих учасників, розділивши їх на І, ІІ та ІІІ місця. Це свідчить про високий рівень підготовки та відданість учасників.

Для тих, хто цікавиться результатами та подробицями міської олімпіади, доступно відповідне посилання на документи. Завдання, відповіді та протоколи з ПОПЕРЕДНІМИ результатами доступні за посиланням: посилання на Google Drive

Учасники мають можливість подати апеляції щодо результатів, висловивши свої зауваження за письмовою заявою. Час для апеляцій триватиме з 18 по 20 грудня.

Ця олімпіада не лише підкреслила технічні навички учасників, але й стала важливою подією для спільноти навчальних закладів міста. Вітаємо переможців та всіх учасників з їхніми досягненнями!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: