Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Голос Славутича в новій організації: Томаса Карпентера обрано Президентом Української асоціації виробників картоплі

Голос Славутича в новій організації: Томаса Карпентера обрано Президентом Української асоціації виробників картоплі фото

Гордістю для Славутича стало обрання Томаса Карпентера, засновника ТОВ "Технолоджі Україна" і виробника обладнання для картоплярства, на посаду Президента Української асоціації виробників картоплі. "Це важливо для міста, оскільки це означає, що ми отримали представництво у великій бізнес організації," - сказав мер, підкреслюючи вагу цього рішення.

Спільно зазначаючи позитивний вплив Томаса Карпентера на майбутні успіхи Асоціації, мер закликав до вітання з цим важливим досягненням. "Це важливо для міста," - заключив він, підкреслюючи вагу цього нового рішення для місцевої спільноти.

"Його досвід і знання реального сектору разом зі знанням європейських норм, ділових традицій - серйозна експертиза для розвитку і розширення нашого овочівництва на світові ринки.
І, мабуть головне, Томас вірить в українську землю, людей, розуміє потенціал і перспективи. 
Нам важливо, що Славутич причетний до такого виробництва, таких людей.
Розуміння, логістики, інфраструктури міста в такій безнес-асоціації - це наш голос на аграрному ринку."

Ірландець Томас Карпентер працює в Україні з 2016 року й активно сприяє розвитку українських фермерських господарств. Новообраний Президент Української асоціації виробників картоплі  переконаний у величезному потенціалі України в сфері сільського господарства Європи та світу. Томас планує й надалі розвивати українське картоплярство, вважаючи, що для цього є всі необхідні умови: родючі ґрунти, кваліфіковані фахівці та сучасна техніка, яку він створює на базі своєї компанії Технолоджі Україна. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: