"Освітній Хакатон – 2023" у Славутицькій школі №1

Упродовж майже двох тижнів батьки різних класів долучалися до освітньої  ініціативи закладу Славутицький ЗЗСО #1 та обмінювалися освітніми ролями в рамках Фестивалю Партнерства "Освітній Хакатон – 2023".

Упродовж майже двох тижнів батьки різних класів долучалися до освітньої  ініціативи закладу Славутицький ЗЗСО #1 та обмінювалися освітніми ролями в рамках Фестивалю Партнерства "Освітній Хакатон – 2023".
16 мам і тат проводили уроки, майстер-класи, тренінги і бесіди.
Учні 3-А класу досліджували, які умови потрібні для розвитку рослин із Оксаною Костіною на уроці "Я досліджую світ", змагалися у спритності і швидкості під час естафет на фізкультурі з Наталією Душко, учні 3-Б класу вивчали будову слова з Альоною Лапаєвою.
Справжніми творчими майстернями стали заняття з виготовлення іграшок та ялинкових прикрас учнями 3-А, 4-Б, 5-Б класів, яких уміло скеровували креативні мами Ольга Рибалко, Лілія Сегеда, Лілія Байова.
На уроках мистецтва виготовляли новорічні листівки і малюнки у 4-А з Тетяною Юдіною і 6-А з Оленою Тимошкіною, десятикласники опановували магію сучасної зачіски за підтримки Лілії Саргсян, а восьмикласники разом із Тетяною Губою створювали новорічну інсталяцію.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fslavutich.cn.ua%2Fvideos%2F3586229468312608%2F&show_text=false&width=476&t=0" width="476" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

А ще – незвичайні і нестандартні уроки фізкультури провели у 1 класі Тетяна Суркова, у 4-А – Олександр Люшня, а в 10-му – Марина Гніденко.
Під час психологічного тренінгу від Тетяни Сергієнко, семикласники навчалися взаємодіяти у команді, а з Олександром Веремієнком четвертокласники удосконалювали свої знання з правил дорожнього руху.
"Освітній Хакатон" - це неймовірні емоції від творчої співпраці дітей та їхніх батьків, нові знання, цікаві надбання, приємне спілкування і гарний святковий настрій!

Відео: Ольга МЕЛЬНИК
Фото зі сторінки Славутицький ЗЗСО #1 та Ольги МЕЛЬНИК


[GALLERY-191]
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: