Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Громадська рада з розвитку міста Славутича

Громадська рада з розвитку міста Славутича фото

У понеділок, 18 грудня відбулося останнє у цьому році засідання Громадська рада Славутича. Голова ради Володимир Удовиченко зробив невеликий огляд заходів, що відбулися протягом двох тижнів, висловив слова подяки усім, хто брав участь в проведенні останнього заходу - Програми "Славутич - це ми", яке було присвячено Дню вшануванню подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.



Друге питання, розглянуте на засіданні ради - звіт за 2023 рік Володимира Удовиченка як депутата Київської обласної ради.



Розповідаючи про роботу ради, він відмітив, які зараз рішення приймає Київська обласна військова адміністрація. В подальшому виступі Володимир Петрович оголосив ряд програм та напрямків роботи Київської області, але називаючи деякі цифри, він пояснив, що деякі програми фінансуються на рік, а інші на три роки. Наприклад, програма "Відбудова" - розглядає додатково витратити на міста Ірпінь, Буча, Бородянка - 338 млн.грв. протягом 2024-2027 років.



Розглядаючи питання внутрішніх переселенців, він не тільки оголосив суму вкладень в цю програму на 2024-2047 рік, але попросив Олександра Линкевича та Ніну Єрьоміну проінформувати членів громадської ради про стан роботи з внутрішніми переселенцями в Славутичі.



Ніна Анатоліївна розповіла про кроки реформування освіти в Славутичі, особливості та шляхи їх подолання.



Особливо присутніх схвилювала інформація, про тимчасове закриття електропоїздів СЛАВУТИЧ - ЧЕРНІГІВ з 19.12 6-10 год, до 27.12 9-25.

Вадим ІВКІН





Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: