Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичанин у трійці лідерів на змаганнях "Kyiv Military Games"

Славутичанин у трійці лідерів на змаганнях "Kyiv Military Games" фото
Днями у Києві відбулися змагання з 12 видів спорту серед військових «Kyiv Military Games», у яких взяв участь і славутичанин Павло Ковтун (Славутич).



Славутичанин Павло Ковтун гідно боровся за програмою «Strongfit» (богатирські ігри) та продемонстрував свою богатирську силу і витримку, отримавши бронзову нагороду серед атлетів.



Вітаємо Павла із вдалим виступом та пишаємося тим, що Славутич має незламних спортсменів!



Організатор змагань Федерація стронгмену України



Як повідомляє Кyivschina24, головна ціль «Kyiv Military Games» – зміцнення патріотичного духу із залученням військовослужбовців, представників силових структур, ветеранів та їх родин до спортивних змагань.

Це важлива ініціатива для сприяння фізичній активності та підтримки тих, хто служив або має військовий досвід.

Лише за перший рік повномасштабного вторгнення понад дві тисячі учасників бойових дій оформили інвалідність, повідомляють в Міністерстві соціальної політики.

Повернутися до повноцінного життя їм допомагають психологи, реабілітологи, а також спортивні змагання. 

Приміром в столиці для ветеранів організували комплексні інклюзивні змагання "Kyiv Military Games"..

Незламні Герої з усієї України зібралися  в Києві на комплексних інклюзивних змаганнях "Kyiv Military Games". Ветерани, які отримали поранення, змогли випробувати свої сили у веслуванні, пуверліфтингу, стрільбі з луку, легкій атлетиці та інших видах спорту.

Це заключні змагання в цьому році, на які зареєструвалися понад 200 учасників і це хороший результат - переконані в Федерації стронгмену України.



Як повідомлялося раніше  Slavutych.Info, Павло Ковтун виборював призові місця з пауерліфтингу та сам неодноразово організовував благодійні спортивні змагання у Славутичі, в тому числі й з армреслингу.

Павел Ковтун о турнире самых сильных мужчин фото
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: