Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Загартовані війною: родина підприємців із Маріуполя відновдює свій бізнес у Славутичі

Не може не дивувати та не захоплювати історія родини підприємців із Маріуполя, які через війну вдруге відновлюють свій бізнес. Відтепер підприємці Бубнови розпочинають свою справу з виробництва готових страв тривалого зберігання у Славутичі.

«Фактично наше нове виробництво готове на 95%. Все обладнання з-за кордону ми вже підключили, затримка з обладнанням вітчизняного виробництва, яке буде виготовляти для нас паковання — реторт-пакети. Працівники пішли на фронт, і не вистачає людей, щоб доробити те обладнання, тому ми відтерміновуємо запуск, який планувався ще у вересні.
За одну зміну плануємо випускати 4 тис. порцій. За 3 місяці можемо вирости до 94 тис. порцій, і це буде планова потужність цеху. Якщо будуть замовлення на експорт, зможемо додати ще одну зміну і таким чином збільшити обсяги. Наразі я проходжу навчання в експертній академії, але спочатку хочеться нагодувати нашим борщем українців, а потім вже йти до іноземних споживачів»
, - написала Марія Бубнова на своїй сторінці у facebook.



А докладне інтерв’ю підприємиці опублікував АгроПортал.
 
Марія та Сергій Бубнови розвивали в Маріуполі бізнес із виробництва готових страв довготривалого зберігання. Та війна змінила все. Останнє, що компанія змогла зробити, — віддати всю продукцію захисникам Маріуполя, коли місто вже було оточене російськими окупантами, а це — 300 кг готових супів у стаканчиках. Ключі від складу з сировиною віддали волонтерам, самі ж виїхали з міста, щойно з'явилася можливість.
15 березня Марія з сім’єю поїхали із Маріуполя з розумінням, що бізнес необхідно відроджувати в Україні з самого початку. В липні підприємці обрали приміщення у Славутичі на Київщині, домовились про постачання сировини та планують розпочати виробництво готових перших страв.




Про історію перезапуску виробництва Марія Бубнова розповіла у прямому ефірі в Instagram.



Наразі вже розроблені рецептури на борщ із м'ясом, грибний суп з курятиною та вершками, сирний крем-суп на курячому бульйоні, суп із курячими фрикадельками.
З нетерпінням чекаємо відкриття "Нової кухні" у Славутичі!
Нехай щастить!


 



 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: