Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Незламні жінки Славутича збираються з благодійною метою (фото, відео)

Незламні жінки Славутича збираються з благодійною метою (фото, відео) фото
Учасниці  Жіночого клубу «Незламні» продовжують збиратися разом уже понад два роки. Особливими й чутливими стали ці зустрічі, коли розпочалося повномасштабне вторгнення. Зараз, коли так загострені всі емоції, вміти знаходити час на себе та одночасно думати про інших – насправді велика робота. Жінки вдячні одна одній за підтримку та благодійницьку справу, яку вони разом роблять.
У 2023 році в клубі:
 «Жінки - це 50% успіху Славутича» - ця феміністична, безперечно провокативна дискусія вперше пройшла в Мистецькій галереї Славутича за участі відомих жінок-славутичанок, які відверто говорили про свої успіхи та невдачі, а також про лайфхаки незламності у важкі часи.
 Відбулась розмова-зустріч у сімейному просторі розвитку і розваг «Містечко», що розпочав свою роботу в 2023 році. Тема розмови «Про ЦЕ і чому про ЦЕ каже педіатр» з лікаркою-педіатром Анастасією Беленок не залишила жодну з жінок байдужою, дискутували про те, як батькам говорити з дітьми про секс і любов, як захиститися від насилля.
 Ми відвідали презентацію-продаж «Посуд, який приносить щастя» від компанії ІОНА ГРУП, що спеціалізується на поставках професійного посуду й посуду для дому і працює в Славутичі.
 Завітали до творчої «Майстерні Ворони» Олени Тімошкіної на арт дівич-вечір у стилі Прованс. Разом дівчата вимкнути на кілька годин свої турботи, а у результаті – народжені унікальні картини, які додали настрою та ресурсу.
 Відбулась важлива зустріч з лікарем-дієтологом Світланою Успенською, яка розповіла про особливості харчування жінок. Захоплива бесіда проходила у новій кав'ярні «TITLE coffee» – це простір про комфорт, любов до людей та продукту, створений віце-чемпіонкою світу з приготування кави у джезві (турка) та чемпіонкою України Тетяною Тарикіною.
 Жінки зустрілися з подологом Оксаною Паскевич, з якою говорили не тільки про красу, але найголовніше – про те, як зберегти своє здоров’я, зокрема здоров’я ніг. Цей практичний майстер-клас із вправами для здоров’я стопи та всього організму пройшов в готелі «Славутич».
 Відбулась важлива зустріч з лікарем-неврологом Ярославою Бачуріною, яка розповіла про особливості впливу постійного стресу на організм жінки в умовах війни. Жінки обмінялись власними антистрессовими практиками - розмова вийшла корисною та душевною. Ця зустріч клубу проходила у сімейному заміському ресторані «Forest».
 Незламні також говорили про те, як здивувати своїх гостей у себе вдома! Для цього зустрілися … в новому затишному барі «Atelier Bar» - новому бізнес-проекті від Артема Бакурова, підприємця, Чемпіону України в дисципліні Кава-Алкоголь, Топ 4 Чемпіону Світу. «Atelier Bar» вже набув популярності своєю вишуканою концепцією, чи не так?
 Учасниці клубу у 2023 році вперше зробили виїзне засідання – разом відвідали місто Чернігів та бізнес-лекцію «Особистий бренд: час заявити про себе» від власниці СММ Агенції Наталії Мірошник. Зустріч проходила в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області. Жінки також відвідали Туристично-інформаційний центр м.Чернігова та завітали на екскурсію центром міста разом з Катериною Литвин, кандидаткою історичних наук. Завітали й до Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Галагана.

На минулому тижні жінки зібралися й на урочисту зустріч, щоб підвести підсумки роботи клубу «Незламні». Жінки об`єднані навколо однієї мети – бути активними та незламними, жити в гармонії з собою, незважаючи на виклики буремного часу. Виступ-сюрприз для колежанок від танцювальної групи IMPERIAL під керівництвом Людмили Мошківської вразив всіх учасниць! Саме такі приємні емоції передріздвяної атмосфери зафіксувала талановита славутицька фотографка Марія Пашко – світлини у фотозонах Галереї мистецтв Славутича ніби говорять нам:  «Українські жінки неймовірні: міцні духом, витривалі, стійкі, а водночас, надзвичайно красиві, сповнені ніжності й доброти!»
Жінки Славутича зустрічаються в клубі "Незламні" з благодійною метою: цього року зібрано 27 419,92 грн, які вже перераховані до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток"
 Дякуємо усім жінкам, які провели свій час разом за чашкою чаю/кави змістовно й з благодійною метою. Дякуємо усім організаціям та підприємцям, які виступили партнерами клубу «Незламні» у 2023 році.
 

Клуб "Незламні" - це місце сили, розвитку і натхнення кожної жінки. Запрошуємо! Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок!
Реєстрація за телефоном 050 900 94 74 (телеграм), контактна особа Арина Старовойтова. Інформацію про місце і дату наступної зустрічі повідомимо додатково для всіх зареєстрованих осіб.
Реєструйся на зустріч!

Відео: Ольга МЕЛЬНИК
Фото зі сторінки Агентства регіонального розвитку м.Славутич та Ольги МЕЛЬНИК


















 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: