Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Не зраджуємо дружнім традиціям: до Славутича завітали гості з Латвії

Не зраджуємо дружнім традиціям: до Славутича завітали гості з Латвії фото
До Славутича з дружнім візитом завітала Мадара Сіліня, друга секретарка Посольства Республіки Латвія в Україні, заступниця голови Місії з питань реформ і реконструкції.
Доброю традицією стала зустріч представників посольства Латвії в Україні перед новорічними святами вітати вихованців дитячого садочоку "Марите", який свого часу створили латвійські будівельники.



Практично протягом усіх цих років друзі з Латвії вітають діточок садочка з новорічно-різдвяними святами і привозять для них подарунки.
Цей рік також не став виключенням.



Дітлахи підготували музичні привітання для гостей, а пані Мадара порадувала їх солодкими подарунками.


Зустріч пройшла в дружній та теплій атмосфері, під час якої поспілкувалися з міським головою Юрієм Фомічевим, начальницею управління освіти і науки Ніною Єрьоміною та директоркою ЗДО №4 "Марите" Наталією Івашко.



Гостям провели екскурсію садком, показали укриття, де діти перебувають під час сигналу «Увага, повітряна тривога!».



Пані Мадара побачила умови, створені для малят у цьому укритті, що є важливою складовою організації безпечного освітнього процесу.



Традиційна ініціатива Посольства Латвії символізує солідарність та підтримку в часи випробувань для України, сприяє побудові дружніх відносин та співпраці між країнами, а також позитивно впливає на емоційний стан дітей.
Дякуємо!



Славутицька міська рада
Управління освіти і науки Славутицької міської ради
Марите Заклад Дошкільної Освіти
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: