Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич – місто енергетиків!

Славутич – місто енергетиків! фото
22 грудня в Україні відзначається День енергетика. Це професійне свято працівників енергетичної та електротехнічної промисловості, енергокомпаній, день визнання заслуг працівників енергетичної промисловості в економічному розвитку країни та повсякденнму житті населення. 
Як відомо, місто Славутич було побудоване для працівників станції після аварії на Чорнобильській АЕС, коли місто Прип’ять було визнано не придатним для проживання.
На сьогодні місто Славутич – це місто енергетиків і учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.
У День енергетика вітаємо усіх, хто причетний до створення та обслуговування енергетичних систем. Нехай будь-яка проблема у вашій роботі легко усувається, а всі системи та механізми працюють безперебійно.
Цього дня хочеться не тільки привітати, а й щиросердно подякувати за вашу працю, таку важливу і затребовану. Всі ми це відчули, коли російський агресор влаштував нам блекаути, нищив критичну інфраструктуру.
Під його приціл впершу чергу попали енергетичні об’єкти. Ціною великих зусиль і навіть власного життя ви ремонтували, відновлювали та витримували належний баланс в енергосистемі України, щоб держава вижила, вистояла.
Дякуємо міським майстрам своєї справи, які під час блокади Славутича і відключень електроенергії в місті зберігали безперебійну роботу життєво важливих обєктів - лікарні, водоканалу, Центральної міської котельні та інше.
Попри складні умови роботи у воєнний час продовжували працювати і відважні співробітники ВП "Атомремонтсервісу". 
Велику вдячність хочеться висловити персоналу та адміністрації Чорнобильської АЕС, які в період окупації станції російськими військовими, змогли належно виконувати свої трудові обов’язки в жахливих умовах, навіть тоді, коли зникло електропостачання на ЧАЕС. Це велика відповідальність і високий професіоналізм!
Ви наші Герої! Професіонали! Пишаємося вами!
Славутич і ЧАЕС – ми єдине ціле! Разом переможемо і здолаємо всі труднощі!
Зі святом!

Slavutych.info

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: