Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Від щирого серця та з добрими намірами

Від щирого серця та з добрими намірами фото
Сьогодні фахівці Соціально-психологічного центру м.Славутич знову відвідали Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня, де проходять відновлення Захисники.
Вже стало доброю традицією відвідувати бійців, що проходять реабілітацію у медичному закладі, підтримувати, допомагати, надихати.


Але цього разу вони не проводили тренінгові заняття, а поспілкувалися із хлопцями за філіжанкою кави, завязались щира бесіда, в атмосфері щирої довіри. Під час спілкування з бійцями психологині спробували додати впевненості у своїх силах, віри у свою значущість для кожного з нас.
Юрисконсульт Центру проводила індивідуальні консультації для учасників бойових дій.
 

«Говорили ми дуже-дуже багато. Велика вдячність Захисникам, що нам довірилися, відкрили своє серце, дозволили почути історії з життя, від яких навертаються сльози. Дякуємо, що не втрачаєте віри, що тримаєтеся, бережете себе і збираєте усі можливі сили в кулак. Ви – сміливі, сильні, мужні, доброзичливі. 
Окремо хочемо висловити щиру вдячність психологам Центру Тетяна Сергієнко та Ольга Мельник за вашу підтримку. Ви допомагаєте підсилювати віру словом у складний період життя». 
- повідомили в СПЦ.



А також в Центрі зазначи, що і в подальшому будуть працювати на благо Захисників і Захисниць.
Все буде Україна!

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: