Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вас почують: Приєднуйтеся до розробки нового Статуту Славутича!

Вас почують: Приєднуйтеся до розробки нового Статуту Славутича! фото

Робоча група, що займається вдосконаленням Статуту Славутицької міської територіальної громади, продовжує активно додавати зміни з метою впровадження принципів справедливого управління в місті Славутич. 

Поточний Статут, прийнятий у 2009 році, містить важливі положення та процедури, які регулюють права мешканців та обов'язки місцевої влади.

Головне завдання наразі - оновлення ефективних процедур та практик громадської участі, покращення взаємодії між владою та громадськістю, враховуючи стандарти Ради Європи.

Звертаємося до мешканців Славутича з закликом долучитися до обговорення проекту Статуту Славутицької міської територіальної громади!

Документ доступний за посиланням: https://drive.google.com/.../1OpCTmLkyPec6nwRErRZ.../view...

Протягом періоду з 22.12.2023 р. по 08.01.2024 р. у вас є можливість надати свої зауваження, пропозиції та доповнення до проекту Статуту Славутицької міської територіальної громади:

  • Заповнюючи електронну форму за посиланням https://forms.gle/LfYFc5T3PRTFrThi6
  • Надсиланням своїх зауважень, пропозицій та доповнень поштою за адресою: Проспект Незалежності, 7, БК «Енергія», Офіс підтримки громадських ініціатив;
  • Відсиланням зауважень, пропозицій та доповнень на електронну адресу slavutich.ofis@gmail.com

Важливо почути ваші думки та отримати відгуки кожного мешканця громади для підготовки до проведення громадського обговорення проекту Статуту. Приєднуйтеся!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: