Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

А ви знали, що у Славутичі є ТІЦ?

А ви знали, що у Славутичі є ТІЦ?  фото

Туристично-інформаційний центр відкриває свої двері для містян:

У 2020 році у нашому місті було відкрито Туристично-інформаційний центр (ТІЦ), який є частиною Агентства регіонального розвитку м. Славутич. Цей центр активно займається просуванням міста та надає різноманітні туристичні послуги.

Туристично-інформаційний центр Славутича пропонує широкий спектр туристичних послуг для місцевих мешканців та гостей міста. Тут можна придбати унікальні сувеніри та ознайомитись з календарем культурних та інших заходів, що відбуваються в місті.

У поточному році ТІЦ організовує навчання у Школі гідів та гідес для осіб віком 50+. Можливо, ви вже відвідали екскурсії, які проводили їх досвідчені гіди? Або це лише у ваших планах?

Останнім часом ТІЦ відкрив свої двері для славутичан, щоб розповісти про туристичні послуги та можливості для членів організації непрацюючих пенсіонерів ППО ЧАЕС. Дехто з мешканців міста, мабуть, ще не знає про існування ТІЦ в Славутичі.

Учасники Школи гідів та гідесс, які є членами організації непрацюючих пенсіонерів ЧАЕС, до Дня учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС отримали продуктові набори за технічної підтримки Туристично-інформаційного центру.

А ви вже відвідали наш ТІЦ? Знаєте, де він розташований? Якщо ні, то, можливо, це чудовий привід завітати і ознайомитись із цим важливим ресурсом для міста та його мешканців.

Фото: Туристично-інформаційний центр Славутича / Visit Slavutych

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: