Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Безкоштовні ліки для пацієнтів Славутицької міської лікарні

Безкоштовні ліки для пацієнтів Славутицької міської лікарні фото

Славутицька міська лікарня отримала значний запас гуманітарної допомоги та ліків від Міжнародного благодійного фонду «AICM - Україна». Представники фонду відвідали місто Славутич, привітавши місцевих медичних працівників і передавши великий пакет медичних ресурсів для підтримки здоров'я місцевого населення.

Благодійники забезпечили лікарню необхідними медикаментами, наголошуючи на важливості забезпечення медичних установ ресурсами для надання належного лікування та підтримки громади. 

Керівництво КНП "Славутицька міська лікарня" висловило щирі подяки благодійникам за їх велику та важливу роботу, спрямовану на рятування життів та зміцнення здоров'я місцевого населення.

Що саме входить у цей пакет допомоги?

Подякувавши благодійній організації, КНП "Славутицька міська лікарня" оприлюднила перелік наданої Славутичу допомоги:

Хто може отримати безкоштовні ліки? 

У правилах надання допомоги фондом зазначено, що допомога надається на безоплатній основі з метою сприяння Одержувачу у виконанні ним своїх функцій в частині надання медичних послуг.

В першу чергу ця допомога адресована соціально-вразливим верствам населення та/або тим, хто перебуває у складних життєвих обставинах, зокрема внутрішньо переміщеним особам, сім'ям з дітьми, малозабезпеченим, багатодітним, молодим сім'ям, особам похилого віку та особам з інвалідністю. Платне використання або продаж наданої благодійної допомоги суворо заборонено

Фото: КНП "Славутицька міська лікарня"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: