Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Slavutich.cn.ua перетворився на SLAVUTYCH.info

Slavutich.cn.ua перетворився на SLAVUTYCH.info фото

Шановні читачі-славутичани!

Ми хочемо поділитися чудовими новинами щодо нашого інтернет-сайту.

Для того, щоб вам було зручніше, користуватись сайтом та переглядати його статті та новини, ми вирішили змінити адресу та назву нашого сайту.

Раніше ви знали нас за довгим ім'ям з двома крапками та, можливо, помітною неправильною транслітерацією. Тепер з радістю представляємо вам нашу нову назву: SLAVUTYCH.info - коротке, лаконічне, і повністю відповідне суті нашого змісту ім'я!

SLAVUTYCH.info - це не лише нова адреса і назва сайту, це його покращення, яке відображає нашу головну мету - ІНФОРМУВАТИ вас про новини та події у Славутичі та розповідати історії його мешканців.

Ми радимо вам оновити свої закладки й зберегти нашу нову адресу! Щоб завжди бути в курсі подій, додайте SLAVUTYCH.info у ваше "обране". Заходьте до нас вранці, вдень і ввечері - ми завжди тут, щоб розповісти вам про найцікавіші події у нашому улюбленому місті.

Також хочемо підкреслити, що сайт SLAVUTYCH.info проводить абсолютно незалежну редакційну політику. Ми самі вирішуємо, про що пишемо і будемо писати. За сайтом не стоять ані місцеві політики, ані бізнесмени. Ми вільні у виборі тем і спираємось у цьому саме на ваші інтереси й побажання.

А ще у нашого сайту є власні сторінки у Viber та Telegram, де ми не лише публікуємо новини, а й ділимося цікавим та корисним контентом. Так що, переходьте за цими посиланнями та підписуйтесь на наші сторінки в соцмережах, щоб не пропустити нічого важливого про життя Славутича.

Тож, чекаємо вас кожного дня на сторінках сайту SLAVUTYCH.info. Ми завжди вдячні за вашу підтримку, і будемо раді отримати ваші поради і пропозиції щодо цікавих тем та героїв. Разом ми робимо наш інформаційний простір кращим!

З повагою,

Команда SLAVUTYCH.info

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: