Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новий подих: Підсумки року

Новий подих: Підсумки року фото

Традиційне уявлення про підсумки року набуває нового виміру в умовах війни. Цей процес може бути як стимулюючим ("Ми пройшли війну!", "Я впорався/лася!"), так і вкрай виснажливим і пригнічуючим ("Рік минув, а війна не завершилася", "Нема чого відзначати"). Складно узагальнити рік, коли кожен з нас стикнувся з власними викликами війни. Однак обов'язковість підбивання підсумків не стоїть на порядку денному.

Цей рік відзначився своєю унікальністю і відрізнявся від усіх попередніх. Почуття в цьому контексті - абсолютно нормальне. Якщо вам бракує енергії чи натхнення, немає обов'язку робити підсумки. Звертайтеся до зручних для вас методів обійтися з цим.

Але якщо ви маєте бажання зробити особистий аналіз за підтримки психолога та в дружньому колі, запрошуємо вас на зустріч групи психологічної підтримки "Новий подих" з Дар'єю Мельник.

Вся інформація за телефоном 066 962 23 40 (Дар'я). Ми чекаємо на кожного, хто вважає важливим взяти участь у цьому процесі, зібрати в себе досвід та рухатися вперед. У будь-якому випадку!

Не забувайте подякувати собі за те, що ви прожили цей рік так, як ви змогли. Ви зробили це!

Фото: Соціально-психологічний центр м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: