Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Досягнення Молодіжної Ради Славутича

Досягнення Молодіжної Ради Славутича фото

Молодіжна рада з гордістю ділиться з нами результатами своєї діяльності в межах програми "Незламна молодь: молодіжні ради":

Наша участь розпочалася з відбору громади Славутича до програми UNITY. Після чого молодіжна рада спільно з владою долучились до Національного діалогу, де ми мали можливість поглибити свої знання в напрямку роботи молодіжної ради з різними верствами населення та удосконалити навички співпраці з владою.
Далі спільно з Українською асоціацією молодіжних рад, молоддю та владою ми аналізували стан молодіжної політики та діяльність молодіжної ради під час Локального діалогу. 

Ми виявили наступні аспекти, які пропрацювали за час роботи програми: 

  • Робота з молоддю поміж ВПО та активне залучення її представників до життя міста;
  • робота в команді та подолання перешкод для удосконалення нашої діяльності;
  • залучення молодих людей до життя міста.

Спільно з ментором Анною Сахно ми створили річні плани роботи, що включали  залучення молоді ВПО до життя міста, роботу зі шкільною молоддю, структурування інформації роботи нашої каденції для полегшення роботи наступних скликань МР, а також моніторинг потреб молоді міста.

Крім того, ми не забуваємо посилювати компетенції членів нашої молодіжної ради. То ж ми багато навчались та отримували нові знання та практичні навички. Представники ради взяли участь у різноманітних тематичних воркшопах: 

  • "Порядок роботи в молодіжних радах: як проводити засідання?", 
  • "Потреби та права молоді, інклюзія та безбар'єрність", 
  • "Взаємодія та комунікація молодіжних рад", 
  • "Інструменти участі та впливу молоді на рішення у державі".

Ми хочемо, щоб молодь була обізнанішою та активнішою, тому регулярно розповідаємо про нашу роботу. МР Славутича вже запустила серію рілсів "день з депутатом", щоб висвітлити роботу та життя обранців міста, аби молодь зрозуміла, що депутати, такі ж люди, як і ми всі.

Також Юрій Мироненко координував проєкт "Школа Адвокації" в межах Київської області, в рамках якої розробили адвокаційну кампанію щодо відновлення електрички сполучення Київ-Славутич.

Також ми посилили співпрацю з владою. Зокрема, провели зустріч з міським головою, з яким обговорили адвокаційну кампанію щодо відновлення сполучення Київ-Славутич.

Досягнення Молодіжної Ради Славутича фото №1
Досягнення Молодіжної Ради Славутича фото №2
Досягнення Молодіжної Ради Славутича фото №3
Досягнення Молодіжної Ради Славутича фото №4
Досягнення Молодіжної Ради Славутича фото №5

Фото: Молодіжна рада "Майбутнє Славутича"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: