Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новорічна казка у дитячому садочку "Крунк"

Новорічна казка у дитячому садочку "Крунк" фото

Дитячий садок "Крунк" поділився на своїй сторінці у Facebook враженнями від Різдвяного та новорічного настрою: чекати чи створювати? Психологи розповідають, як працює людська психіка: спочатку з'являється бажання, яке породжує намір, а той, у свою чергу, веде до дії. Дія викликає радість, а радість надає енергії для нових бажань, намірів та дій.

Підготовка до щасливого Різдва тривала у садку понад місяць. Новий рік та Різдво – це найочікуваніші і найчарівніші свята, які з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Організатори розповідають про глобальний освітній розважальний проєкт "Щасливого Різдва", який вперше було проведено цього року.

У ході проєкту діти не лише отримали теоретичні знання про історію та традиції Різдва, але й розвинули соціальний досвід, освоїли систему моральних цінностей і отримали безліч сюрпризів та позитивних емоцій від активної участі в цікавих заходах.

Підготовка до свята включала в себе традиційне ведення Адвент-календаря в кожній віковій групі, а також оформлення прогулянкових майданчиків з використанням традиційних та авторських прикрас. Діти залюбки гралися з казковими героями, отримували подарунки від Святого Миколая та брали участь у Різдвяному концерті для батьків.

Захід завершився можливістю для батьків зробити фотографії своїх дітей в святкових локаціях садка та на його території, як пам'ятку про незабутній проєкт "Щасливого Різдва".

Фото: Крунк Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: