Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

20-градусні морози накриють Україну: Що чекає на Славутич?

20-градусні морози накриють Україну: Що чекає на Славутич?  фото

Наближення холоду супроводжуватиметься снігопадами, хуртовинами та ожеледдю.

З початку січня в Україні передбачається настання значного похолодання, що призведе до ускладнення погодних умов через снігопади, хуртовини, дощі та ожеледь. За інформацією заступника начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталії Голені, протягом 4 і 5 січня температура в Україні залишатиметься в межах +1...+7 градусів вночі та вдень, за винятком північних регіонів, де очікується +0...-5 градусів.

"Однак це тепло тимчасове, і з 6-го по 8 січня холодне арктичне повітря знову охопить північні регіони, приносячи морози. Найнижчі температури очікуються у північних, центральних і східних областях, до -10...-15 градусів вночі, а на північному сході місцями можливий мороз до 18-20 градусів",- вказала Голеня.

Експертка додала, що 7 і 8 січня можливі ускладнення погодних умов через стик повітряних мас із півночі та півдня.

Яка погода чекає на Славутич?

У Славутичі також передбачаються значні снігопади та морози в рамках загального похолодання. За даними метеорологів, місто може очікувати інтенсивні снігові опади, які значно ускладнять погодні умови на території. Окрім того, температура повітря може впасти до від'ємних показників, що призведе до посилення морозів.

Погода у Славутичі: Sinoptik.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: