Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Нова кухня" у Славутичі розпочинає виробництво!

"Нова кухня" у Славутичі розпочинає виробництво! фото

Марія Бубнова, яка втратила свій успішний бізнес у Маріуполі через російську окупацію, отримала грант від Проєкту USAID "Економічна підтримка України" та розпочинає новий етап у своєму підприємницькому шляху у Славутичі.

Завдяки грантовій програмі, родина Бубнових отримала необхідне обладнання для успішного запуску виробництва в Славутичі. 

Цей грант визначається як ключовий етап у відновленні їхнього бізнесу та створенні нової підприємницької історії. Отримання обладнання відкриває перед родиною широкі можливості для реалізації їхнього проєкту "Нова Кухня" в нашому місті!

Родина Бубнових висловлює велику вдячність грантодавцям за віру в їхній проєкт та надання можливості відновлення свого бізнесу в нових умовах. 

На сторінці підприємства у Фейсбук Марія Бубнова написала: 

Це не підсумки одного року, це підсумок наполегливої праці з 2019 року.
Ще в Маріуполі я написала заявку на програму Проєкт USAID "Економічна підтримка України". Ми вкладали всі власні ресурси в ремонт приміщення, в розробку власного проєкту фабрики кухні в Маріуполі і в 2022 році мали вже отримати новітнє обладнання.
Але з того проєкту залишились лише знання та бажання працювати, створювати власне підприємство в Україні.
Вдячні програмі Проєкт USAID "Економічна підтримка України"  за віру в нас, за надану можливість, підтримку в реалізації нового проєкту Нова Кухня!
Завдяки грантовій програми ми отримали обладнання для запуску виробництва в Славутичі!
Протягом останніх майже 2 років ми переробили повністю бізнес план #бізнесу, концепцію та наближаємося до випуску першої партії продукції
Тож рухаємось далі і працюємо в посиленому режимі!

Вітаємо родину Бубнових з отриманням гранту та відновленням свого підприємницького шляху у Славутичі! Бажаємо вам великих успіхів у реалізації нового проєкту "Нова Кухня".

Нехай ваша наполеглива праця призведе до великих досягнень і відкриє нові можливості для розвитку вашого бізнесу. Рухайтеся вперед із впевненістю, знаючи, що ви вдихаєте нове життя у свою справу.

Вітаємо вас та бажаємо тепла, творчої інспірації та процвітання в новому етапі вашого підприємницького шляху!

Фото: Азовська фабрика - кухня

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: