Завантаження ...
Новобудови Києва

Творчість Шевченкової спадщини: Міський етап всеукраїнського конкурсу

Творчість Шевченкової спадщини: Міський етап всеукраїнського конкурсу фото

Успішно завершився міський етап ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ під гаслом "Об'єднаймося ж, брати мої", що відбувся 27-28 грудня 2023 року. Захід був присвячений Шевченківським дням та об'єднав талановитих молодих учасників у конкурсі.

У цьому заході було представлено 14 робіт в номінації "Література", 13 робіт в номінації "Декоративно-прикладне мистецтво" та 31 роботу в номінації "Образотворче мистецтво". Усі роботи вражали своєю глибиною та високим рівнем творчості.

Тематика конкурсу обіймала національно-визвольну боротьбу українського народу за свободу й незалежність, а також відзначення 210-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Епіграфом до творчих робіт слугували вислови великого Кобзаря: "Смійся, лютий враже! Та не дуже, бо все гине, - Слава не поляже" («До Основ’яненка»).

 Журі визнало дипломами І-ІІІ ступенів 57 робіт, що свідчить про високий рівень таланту та витримки учасників. Вітаємо всіх переможців та висловлюємо побажання міцного здоров'я та подальших успіхів у навчанні!

Вітаємо учителів, учні яких стали переможцями, а саме: Горбунову Л.І., Кушнеренко О.В., Бондаренко Л.В., Галузу Н.О., Дубину Н.П., Купрієнко Т.В., Атаманенко Н.Л., Ігнатову А.В., Костенок Н.М., Нестеренко Т.М., Гавриш Т.М.,  Зінченко О.Г., Юрченко Т.М., Мекшун І.М., Ємець О.М., Примаченко Н.М., Потапенко Л.В., Яшуніну Л.В., Савицьку А.В., Круковець Н.Є., Журавську О.М., Клименко О.В., Мамикіну М.А., Сержан Н.Д., Козинець І.М., Буру М.М. 

Підсумкові протоколи конкурсу в номінаціях "Література", "Декоративно-прикладне мистецтво" та "Образотворче мистецтво" доступні за посиланням: посилання на протоколи конкурсу.

Фото: Управління освіти і науки Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: