Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спільна справа для Захисників: Славутицькі волонтери ЗЗСО #1 в дії

Спільна справа для Захисників: Славутицькі волонтери ЗЗСО #1 в дії фото

Після завершення новорічних та різдвяних свят вчителі та працівники Загальноосвітньої Загальноосвітньої Школи №1 міста Славутич продовжили традицію волонтерства на благо Збройних Сил України.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook працівники школи поділилися своїми враженнями від минулих канікул, підкресливши, що, незважаючи на невеликий відпочинок, вони не залишилися осторонь важливих справ. Учителі й адміністратори школи вирішили віддати свій час на користь волонтерських ініціатив.

От і скінчилися канікули. Багато чого вдалося зробити. Трохи відпочили. Та не забули і про волонтерство: передали захисникам 5 кілограмів моркви по- корейськи, накрутили 540 окопних свічок, які передали волонтерам Поліського 2 і зібрали 1910 грн. на парафін. Разом ми сила!

Однією з ключових акцій стало передання захисникам 5 кілограмів моркви по-корейськи, що безумовно стане важливим джерелом вітамінів та енергії для наших солдат. Крім того, волонтери з школи виготовили та передали 540 окопних свічок волонтерам з Поліського 2, які допомагають на передовій.

Активна участь волонтерів також виявилася в зборі коштів – вони змогли зібрати 1910 гривень, які підуть на закупівлю парафіну. Це важливий ресурс для створення світлових джерел на передовій та забезпечення комфортних умов для наших захисників.

"Разом ми сила!" – відзначили волонтери на своїй сторінці, висловивши глибоку прихильність до єдності та спільної роботи на благо військових, які безпосередньо відчувають підтримку та турботу від громадськості.

Необхідність надання допомоги Збройним Силам України в нинішніх складних часах важко переоцінити. Волонтерська ініціатива працівників Славутицької ЗЗСО #1 є важливим внеском у підтримку наших солдатів, які приділяють своє життя захисту нашої країни.

Ми висловлюємо щиру подяку вчителям та всім, хто долучився до цієї благородної справи, надаючи приклад патріотизму та гуманізму для нас усіх.

Фото: Славутицький ЗЗСО #1

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: