Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо до Народного театру "Добрий настрій": Благодійний захід "РАЗОМ наближаємо ПЕРЕМОГУ!"

Запрошуємо до Народного театру "Добрий настрій": Благодійний захід "РАЗОМ наближаємо ПЕРЕМОГУ!" фото

Безсумнівно, мистецтво може стати не лише джерелом розваги, але і потужним інструментом для досягнення благородних цілей.

Народний театр "Добрий настрій", лауреат Міжнародних конкурсів та володар Гран-прі Міжнародного конкурсу мистецтв "TALENT TIME"-2023, готується представити незабутню виставу-посмішку у стилі танго під назвою "ДЕМОНІЧНА ЖІНКА".

Ця захоплююча інсценізація, що ґрунтується на однойменному оповіданні видатної Надії Теффі, обіцяє принести глядачам не лише враження, а й велику порцію позитивних емоцій. Театральний колектив отримав почесне визнання як лауреат Першої премії II Міжнародного конкурсу мистецтв "STAR MARKET".

Авторський сценарій від Тетяни Криворучко, звукове забезпечення від Валерія Ніхельмана, майстерна гра за роялем від Марини Зубець, та витончена хореографія від Василя та Людмили Мошківських додають виставі особливий шарм та вишуканість.

Художній керівник колективу та режисер-постановник, Тетяна Бакри-Ніхельман, привносить у виставу свій неповторний та талановитий погляд, роблячи її надзвичайно привабливою для шанувальників мистецтва.

Цей благодійний захід стає можливістю не лише насолоджуватися високим мистецтвом, але й долучитися до благородної справи.  

Приходьте та долучайтеся до цієї захоплюючої події, в якій мистецтво об'єднується з благодійністю, аби разом наблизити перемогу!

Дізнатись дату та час вистави можна по номеру: 0997332185

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: