Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Палацівські вечорниці: Свято у Палаці дітей та молоді

Палацівські вечорниці: Свято у Палаці дітей та молоді фото

У Палаці дітей та молоді відбулося надзвичайно яскраве та захоплююче свято - Палацівські вечорниці.

Програма заходу була настільки насиченою та різноманітною, що ніхто не залишився байдужим. Діти, учні Палацу, їхні батьки та вчителі разом створили атмосферу радості та веселощів.

На ярмарку можна було знайти все!

Національні українські блюда з аутентичним смаком та національним колоритом.

Бутерброди з червоною і чорною ікрою, різноманітні види випічки, українське сало та багато іншого вражали смакові рецептори відвідувачів.

Аромат свіжоспечених круасанів і витримана випічка приваблювали любителів вишуканого смаку.

Трубочки, начинені найрізноманітнішими начинками, млинці, налисники... та безліч солодощів!

Гості мали можливість насолоджуватися справжньою кулінарною спадщиною України.

Атмосфера ярмарку, як справжнього українського свята, була насичена не лише запахами та смаками, але й тематичними фотозонами, які переносили гостей у казкову атмосферу давньої України.

Відкриття Вечорниць

Вечір відкрила директор Палацу дітей та молоді, Наталія Шумейко, яка звернулася до гостей словами про важливість підтримки наших захисників.

Вона підкреслила, що ця подія призначена для збору коштів на допомогу славутицьким захисникам, які знаходяться на передовій.

Наталія виразила надію, що зібрані кошти допоможуть розв'язувати проблеми та забезпечити необхідне обладнання для військових.

Гості вечора відгукнулися на заклик не лише словами, але й вчинками. Почалася інтенсивна програма збору коштів, включаючи аукціон, лотерею та звісно ярмарок, на яких пропонувалися унікальні предмети та подарунки від спонсорів та партнерів заходу.

Всі присутні відчували, що цей вечір - це не лише чудова розважальна подія, але й можливість спільно зробити свій внесок у важливу справу, яка стосується кожного українця.

Культурна програма: Талановиті виступи та емоційні моменти

На сцені виступили талановиті артисти та колективи, даруючи глядачам незабутні емоції. Концерт розпочався виконанням театрального номера "Університет для дорослих", що порадував гостей частівками та віршами присвяченими ЗСУ та перемозі України.

Гурт Slav Voices вразив глядачів колективною колядкою, а танцювальний колектив "Славутич Стар" підкреслив енергію своїми рухами, отримавши гучні овації.

Молодші учні того ж колективу вразили всіх запальним танцем.

З сольними виступами виступили учасники гуртка Slav Voices, на чолі з керівницею Христиною Коріш. Серед юних виконавців гуртка: Пінтеліна Каміла, Поліна Ділігул, Хоценовська Каміла, Мартиненко Ярина, Ісакова Злата, Соколова Анна та Смульченко Єва.

Кожен виступ був особливим та неперевершеним

Представниці університету для дорослих "Імперіал" станцювали у національних українських костюмах запальний танок-шоу, вражаючи присутніх своєю грацією та енергією. Кожен рух був наповнений національним колоритом, віддавав шану та гордість українській культурі.

Гурток ШоуDance продовжив емоційний заряд заходу, вражаючи глядачів вишуканими та професійно виконаними танцювальними номерами. Висока якість хореографії та синхронізація рухів дозволили гуртку створити незабутній ефект та залишити невимовне враження усім присутнім.

Дітки з танцювального колективу DANCEVERSION гарно виконали свої номери, залишаючи глядачів враженими своєю таланливістю та енергією. Їхні витримані та синхронні рухи виражали справжню відданість танцю.

Представниці гуртка "Глорія" привітали гостей сольними піснями, а учасниця Вероніка Потапенко вразила виконанням пісні "Україночка".

Без перебільшення, справжньою перлиною концерту став виступ однойменного ансамблю "Перлина" з сучасною піснею "Палала". Танцювали та підспівували всі!

Розважальні заходи для дітей

Танцювальні флешмоби, від керівників танцювальних гуртків палацу, стали частиною розважальної програми для дітей.

За допомогою харизматичних танцюристів та учасників флешмобів вдалося створити веселу та захопливу атмосферу. Діти та глядачі активно приєднувалися до спільного танцю, заповнюючи простір радісними емоціями.

Розважальні заходи також включали шоу мильних бульбашок, яке стало справжньою казкою для малечі. 


 

Підтримка наших Захисників

Благодійна лотерея, яка відбулася під час заходу, не лише викликала зацікавленість учасників, але й принесла позитивний внесок у справу допомоги захисникам.

Кожен квиток придбаний для участі став краплею в морі підтримки для тих, хто віддає своє життя за нашу безпеку!

Виражаємо глибоку вдячність щедрим спонсорам, які зробили цю лотерею можливою. Ваша підтримка - це неоцінений вклад у справу надання допомоги захисникам. Завдяки спільним зусиллям усіх учасників, спонсорів та організаторів, відбулось справжнє свято добра та підтримки, яке залишиться в пам'яті на довгі роки. Дякуємо вам за ваш внесок!

Особлива подяка усім маленьким зіркам, які своєю участю створили теплу та неповторну атмосферу. Ви вразили нас своєю талановитістю та внесли свою частку світла у цей особливий день.

Батькам, які виховують наших майбутніх лідерів, спасибі за вашу підтримку та виховання маленьких зірок!. Ви втілюєте найкращі цінності, роблячи наш світ кращим.

Не менш важлива подяка усім, хто прийшов на захід.

Організаторам - ви справжні герої цього заходу! Ваша праця, наполегливість та тепло в серцях - це справжня магія. Дякуємо за те, що робите наше місто кращим!

Фото: Марина Катамай, Рая Торчишник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: