Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Досягнення славутицьких учнів у всеукраїнському конкурсі МАН

Досягнення славутицьких учнів у всеукраїнському конкурсі МАН фото

На своїй сторінці у Facebook Управління освіти і науки Славутицької міської ради поділилося радісною новиною: 8 січня 2024 року завершився перший етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, організованого у місті протягом двох днів.

Протягом першого дня, 20 грудня 2023 року, захистили свої проєкти 4 учасники у наукових відділеннях літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства; хімії і біології; фізики та астрономії.

У другий день, 8 січня, свої дослідницькі проєкти представили наступні 4 учасники конкурсу в наукових відділеннях історії; хімії та біології.

Розділ: Історичне краєзнавство

Вікторія Мостів, студентка IV курсу Славутицького ліцею, здобула 93 бали та посіла І місце. Тема дослідницького проєкту: "Роль жіночих нашийних та нагрудних прикрас у збереженні української національної ідентичності."

Розділ: Біологія людини

Валерія Барбаш, учениця IV курсу Славутицького ліцею, набрала 94,7 балів і посіла І місце. Тема дослідницького проєкту: "Вплив стресу на дітей та підлітків."

Розділ: Психологія

Степан Авдющенко, учень 11 класу Славутицького ліцею "БезМеж", отримав 80,3 бала і зайняв ІІ місце. Тема дослідницького проєкту: "Інклюзивний простір. Право на рівність."

Розділ: Органічна хімія та біохімія

Вероніка Мишко, студентка IV курсу Славутицького ліцею, набрала 80 балів і посіла ІІ місце. Тема дослідницького проєкту: "Безпека побутової хімії для людини і природи."

Вітаємо всіх учасників із перемогою! Зичимо міцного здоров'я і успіхів у подальшому науковому пошуку! Також висловлюємо вітання науковим керівникам із важливими досягненнями їхніх вихованців! Надіємося на виважене і обґрунтоване рішення учасників, які посіли І місця, взяти участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України!

Досягнення славутицьких учнів у всеукраїнському конкурсі МАН фото №1
Досягнення славутицьких учнів у всеукраїнському конкурсі МАН фото №2
Досягнення славутицьких учнів у всеукраїнському конкурсі МАН фото №3
Досягнення славутицьких учнів у всеукраїнському конкурсі МАН фото №4
Досягнення славутицьких учнів у всеукраїнському конкурсі МАН фото №5
Досягнення славутицьких учнів у всеукраїнському конкурсі МАН фото №6

Фото: Управління освіти і науки Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: