Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перше у 2024 році засідання виконавчого комітету у Славутичі

Перше у 2024 році засідання виконавчого комітету у Славутичі фото

Сьогодні, 12 січня, відбулося перше у цьому році засідання виконавчого комітету Славутицької міської ради. Інформацію щодо загальних питань представив міський голова Юрій Фомічев.

Під час засідання було відзначено, що комунальні служби продовжують працювати в умовах зимового періоду, забезпечуючи належне надання послуг навіть при надмірних опадах та низьких температурах.

Головне завдання - успішно пройти опалювальний сезон та бути готовими до надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути під час воєнного стану.

У планах на цей рік реалізація ряду проєктів, включаючи термомодернізацію Центру розвитку дитини та Дніпровського ФОКу, встановлення мережевих насосів на центральній котельні, переобладнання інфекційного відділення лікарні, створення житла для внутрішньо переміщених осіб та інші.

Усі ці проєкти знаходяться на різних етапах реалізації та вимагають часу для завершення.

Керуюча справами виконавчого комітету Наталія Швець представила план роботи комітету на 2024 рік та розповіла про роботу із зверненнями громадян.

У 2023 році до Виконавчого комітету надійшло 1139 звернень, що на 354 більше, ніж у 2022 році.

На початок 2024 року розглянуто 97,5% звернень громадян, і за їх характером переважають питання соціального захисту, зокрема, надання матеріальної допомоги - 60,7%.

Протягом минулого року в рамках програми "Турбота" надано матеріальну допомогу на суму 4368,4 тис. грн.

Також на засіданні розглянуто питання про виконання заходів з організації оздоровлення та відпочинку дітей у 2023 році.

Сімейним відпочинком охоплено 623 дитини, а 387 дітей скористалися послугами з оздоровлення та відпочинку, включаючи туристичні подорожі.

Затверджено штатний розпис Комунального підприємства "Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму" на 2024 рік, схвалено проєкт Програми розвитку системи освіти Славутицької міської територіальної громади на 2022-2026 роки в новій редакції, внесені зміни до складу комісії з надання матеріальної допомоги, 94 дітям надано статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, розглянуті питання квартирного обліку та інші.

Дивіться запис засідання:

Фото: Славутицька міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: