Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Успішне впровадження проєкту освітлення на ЧАЕС: Комфорт та безпека для персоналу станції

Успішне впровадження проєкту освітлення на ЧАЕС: Комфорт та безпека для персоналу станції фото

У 2022 році Чорнобильська атомна електростанція (ЧАЕС) змінила свій режим роботи, перейшовши на вахтовий графік. 

З моменту переходу "на вахти", інфраструктура на ЧАЕС постійно змінюється з метою поліпшення умов проживання для персоналу.

Сьогодні ми розкажемо про один із таких значущих проєктів – освітлення пішохідних маршрутів від робочих місць персоналу до місць їхнього міжзмінного відпочинку.

Для забезпечення безпечного переміщення персоналу, особливо в темний час доби, було розроблено технічне рішення щодо освітлення пішохідної доріжки.

Освітлення реалізовано за допомогою світлодіодних ламп.

Початково планувалося використання сонячних панелей для живлення ламп, але у зимовий період їх ефективність була значно нижчою, ніж від кабельної лінії.

Спільними зусиллями електричного цеху, РМЦ та інших підрозділів були проведені електромонтажні роботи, прокладання кабелів, а також виготовлені стійки для освітлення.

Була створена зведена бригада для ефективного виконання цих завдань, і роботи були успішно виконані двома чергами в обмежений термін.

Проєкт з освітленням пішохідних маршрутів на ЧАЕС — це ще один крок до створення безпечного та комфортного середовища для працюючого персоналу.

Бажаємо ЧАЕС подальших успіхів у впровадженні подібних ініціатив та надалі забезпечувати найвищі стандарти безпеки та зручності для свого колективу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: