Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У ККК відбувся прем’єрний кінопоказ фільму, створеного за участю славутичан

У ККК відбувся прем’єрний кінопоказ фільму, створеного за участю славутичан фото
13 січня у великій залі «Кіноконцертного комплексу» відбувся прем’єрний показ романтичної комедії «Готель на свята», в озвученні українською мовою якого взяли участь славутичани.

Персонажі різвяної історії розмовляють голосами славутичан Аліни Теремецької, Лариси Маслій, Дмитра Полторіна, Лариси Сивки, Ігоря Хоцяновського, Дениса Ланька.

Ідея творчого проєкту належить Аліні Теремецькій.



«Ініціатива озвучити фільм була моєю. Якось я захотіла подивитися щось новорічне, для настрою, натрапила на цей фільм і не знайшла української озвучки чи дубляжу. І це стало рушійною силою для початку роботи над фільмом», - зізнається Аліна.

Творча славутичанка розповідає, що вже півтора роки співпрацює зі своєю командою з озвучки «Chas UA», гасло якої: «Час дивитися українською».

Лідерами команди є славутичанка Аліна Теремецька та киянин Іван Суворов. До складу цієї команди входять і славутичани. Команда працює з різних куточків України дистанційно. Своєї студії поки нема.

Трансляція фільму, озвученого українською за участі славутичан з команди «Chas UA» та працівників КЗ «Кіноконцертний комплекс» у нашому місті відбулася вперше.

«На весь процес організації, озвучення та монтажу фільму пішло близько місяця. Це середній час, за який ми з командою і випускаємо такі проєкти. Акторів обирали на роль першочергово за тембрами, а потім коригували за характером. Режисером озвучки була я», - розказує ініціаторка творчого проєкту.

Головна героїня фільму – молода менеджерка готелю Джорджія, заговорила голосом Аліни Теремецької.



За словами Аліни, обсяг роботи був великим, зокрема у неї. На озвучення ролі вона витратила 4 дні.

«Важливо розрізняти озвучення і дубляж. Дубляж, це коли нема на задньому фоні оригінального голосу акторів і ти його українською дублюєш аж до найменшого прояву емоцій. Також ти повністю дублюєш усі звуки, стуки, кроки і подібне.

А саме озвучення – це коли залишається оригінальний звук усього фільму, він приглушається і наверх накладаються озвучені голоси. Тобто озвучувати трохи простіше, ніж дублювати. Загалом, це дуже кропітка робота. Вона забирає багато часу та енергії, але особисто мені приносить багато задоволення»
, - пояснює дівчина.



Коротко про сюжет фільму

Події розвиваються напередодні Різдва у Нью-Йоркському готелі «Фонтейн». Сюжет розкриває особисті історії персоналу та гостей. У центрі подій – молода та амбітна менеджерка готелю Джорджія, чиє особисте та робоче життя, врешті, переплітається і вона опиняється перед вибором. Кому ж надасть перевагу дівчина: шеф-кухарю готелю Люку чи принцу Реймонду, який зрікся свого престолу?

Цей фільм – легкий, з різдвяним настроєм і про віру у дива. Він трохи схожий на казку, де у всіх у висновку все добре. Але ми повинні жити з такою надією у серці завжди. З надією і вірою у краще, бо на цьому і тримається наша реальність.

Кого озвучили славутичани у фільмі


Джорджія – Аліна Теремецька


Мілтон – Дмитро Полторін


Флоренс – Лариса Маслій


Мадам Фонтейн – Лариса Маслій


Пандора – Лариса Сивка


Анна – Лариса Сивка


Санта – Ігор Хоцяновський


Віктор – Ігор Хоцяновський


Джимоті – Денис Ланько


Хантер – Денис Ланько


Решту персонажів фільму озвучили інші члени команди «Chas UA». У монтажі фільму взяв участь Ігор Хоцяновський. Звукозапис колег із ККК - Едуард Віхарєв.

Вхід до зали для перегляду кінострічки був за донат на ЗСУ.

Молода творча команда працює безкоштовно. На ініціативі. Але, якщо люди бажають підтримати діяльність донатом, то вони, безумовно, будуть за це вдячні.

Telegram: Contact @chasseriesua

Ось посилання на фільм у телеграм-каналі команди «Chas UA» -  https://t.me/chasseriesua/1112

Приємного перегляду!

Олександра ЛАТИШЕВА
Фото: Аліна ТЕРЕМЕЦЬКА, Олександра ЛАТИШЕВА

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: