Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич розширює свої міжнародні зв'язки!

Славутич розширює свої міжнародні зв'язки! фото

Славутич продовжує розширювати свої міжнародні зв'язки, і нещодавно відбулась важлива онлайн-зустріч з керівництвом міста Річланд (США).

Річланд, яке розташоване в окрузі Бентон, штат Вашингтон, визначається як динамічне місто, збудоване на передових технологіях, щедрих природних ресурсах, різноманітних рекреаційних зручностях і сприятливому діловому кліматі. Місто, яке колись мало відмінні стосунки зі Славутичем, тепер відновлює цю співпрацю.

Мер міста Славутича, Юрій Фомічев, висловив свою вдячність меру Річланда, Терезі Річардсон, за можливість зустрітися та подякував американському народу за підтримку у часи війни. Він також поділився інформацією про поточний стан міста та його життя в умовах воєнного конфлікту.

Мер Славутича розповів про міжнародну конференцію INUDECO та запропонував можливість участі фахівців і науковців з Річланда у обміні досвідом у ядерній сфері.

Також було зазначено про плани створення Північно-Українського ядерного наукового ХАБу в Славутичі для об'єднання зусиль у галузі ядерної енергетики на національному та міжнародному рівнях. 

Мер Річланда, Тереза Річардсон, висловила свою цікавість щодо розповіді та попросила детальнішу інформацію про місто та конференцію. Вона окремо відзначила героїзм українців у часи війни і домовилася про подальший обмін інформацією для продовження співпраці.

Фото: Агентство регіонального розвитку 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: