Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Юридичний дайджест від АРР Славутича: У якому разі можуть скасувати ваш договір оренди?

Юридичний дайджест від АРР Славутича: У якому разі можуть скасувати ваш договір оренди? фото

Агентство Регіонального Розвитку м.Славутич звертається до орендарів із важливими повідомленнями щодо умов їхніх договорів оренди.

Відповідно до пунктів 12.7.1 та 12.7. договору оренди, Агентство нагадує, що договір може бути достроково припинений на вимогу Орендодавця, якщо Орендар допустив прострочення сплати на тривалий період, а саме більше трьох місяців, або якщо сумарна заборгованість з орендної плати перевищує плату за три місяці.

Важливо зауважити, що у четвертому кварталі 2023 року через прострочення сплати більше ніж на три місяці було достроково припинено 6 договорів оренди.

Агентство Регіонального Розвитку підкреслює, що в разі невиконання умов договорів оренди та угод з відшкодування комунальних послуг, КП "Агентство регіонального розвитку" буде змушено розпочати процедуру дострокового припинення договору оренди. Також можливе звернення до суду у найближчий термін.

Агентство висловлює вдячність за розуміння та вчасне виконання умов договорів. Розрахунки – це ключ до спільного комфорту та ефективної співпраці!

За додатковою інформацією або уточненнями, будь ласка, звертайтеся за телефоном (04579) 2 10 90 або +38 050 353 11 35 (працює в Viber, Telegram). Також можна надіслати листа на адресу arr.slavutych@gmail.com.

Агентство Регіонального Розвитку висловлює подяку за співпрацю та вірить у конструктивне вирішення всіх питань!

Фото: Агентство регіонального розвитку м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: