Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як проходять курси української мови для родин ветеранів у Славутичі?

Як проходять курси української мови для родин ветеранів у Славутичі? фото

Соціально-психологічний центр м. Славутич інформує громадськість про успішну реалізацію проєкту щотижневих зустрічей з родинами ветеранів, спрямованих на поліпшення рівня володіння рідною, українською мовою.

Заняття, які проводяться, завжди насичені та захоплюючі. Організатори закликають учасників не перейматися можливими лексичними помилками!

Нехай вас не бентежать можливі лексичні помилки під час спілкування, оскільки помилятися – це нормально. Гірше – так і не спробувати. –  Соціально-психологічний центр.

На останньому занятті, яке відбулося в цей вівторок, учасники мали змогу дізнатися про унікальні історичні пам'ятки України, які зачаровують своєю красою. Учасники акцентували увагу на розвитку техніки читання, вимови, дикції, грали в ігри, одночасно підвищуючи рівень обізнаності та культури.

Важливо зазначити, що такі ініціативи є необхідним елементом в житті нашого міста. Вони сприяють збереженню культурної спадщини та національної ідентичності, а також підтримують родини ветеранів.

Спільні зусилля у напрямку підвищення рівня володіння рідною мовою зміцнюють наш дух і позитивно впливають на розвиток громади. Запрошуємо всіх славутичан долучитися до цих заходів та спільно вивчати та підтримувати нашу надзвичайно багату культурну спадщину. Нам важливо розуміти та цінувати нашу історію!

Погодьтеся, наша ненька-Батьківщина неймовірна! Скільки ще незвідано місць. Вже мріємо відвідати кожне одразу ж після Перемоги. –  Соціально-психологічний центр.

Фото: Соціально-психологічний центр м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: