Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Закономірна Перемога: Віталій Стеценко – Вчитель Року 2024 у номінації «Фізика»

Закономірна Перемога: Віталій Стеценко – Вчитель Року 2024 у номінації «Фізика» фото

Управління освіти і науки Славутицької міської ради з радістю повідомляє про вражаючий успіх педагога фізики Славутицького ліцею Стеценка Віталія Анатолійовича

На базі КНЗ КОР "Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів" відбувся фінальний етап І туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року — 2024" у номінації "Фізика". У цьому престижному змаганні приймали участь 6 видатних педагогів області, представляючи власні педагогічні ідеї та досягнення.

Віталій Анатолійович продемонстрував вражаючий рівень методики навчання, високий професіоналізм і творчий підхід до використання інноваційних технологій. Він успішно подолав усі етапи конкурсу, включаючи "Методичний практикум", "Тестування", "Я так роблю", "Урок", та "Фізичний експеримент", заслужено ставши переможцем фінального етапу!

Управління освіти щиро вітає Віталія Анатолійовича та висловлює вдячність директору Славутицького ліцею Тетяні Нечай та всьому педагогічному колективу за їх вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців.

Ця перемога – вагомий крок на шляху професійного росту та визнання вчителя. Віталію Анатолійовичу бажаємо подальшого творчого натхнення, цікавих уроків і успішної підготовки до участі в заключному турі конкурсу – Всеукраїнському.

Пишаємося такими видатними педагогами Славутича, і віримо, що їхні досягнення стануть важливим прикладом для майбутніх поколінь.

Фото: Управління освіти і науки Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: