Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Гармонія душі: Підтримка Ветеранів від Соціально-психологічного центру Славутича

Гармонія душі: Підтримка Ветеранів від Соціально-психологічного центру Славутича фото

Співробітники Соціально-психологічного центру м. Славутич повідомляють, що психолог центру, Дар'я Мельник, провела зустріч з ветеранами, які перебувають на реабілітації у КНП "Чернігівська міська лікарня 4" ЧМР. Під час цього заходу вона ділиться своїм досвідом роботи з військовослужбовцями та представляє багатовимірну модель BASIC Ph.

BASIC Ph - це програма, розроблена ізраїльським вченим і практиком М.Лаад у 90-х роках, що виявилася дуже ефективною у вирішенні кризових або екстремальних ситуацій. Завдяки цій ініціативі ветерани отримали можливість знаходити вихід із складних життєвих ситуацій та покращувати свою психологічну стійкість.

Важливість таких ініціатив полягає в тому, що вони сприяють не лише фізичному відновленню ветеранів, але і їхньому психічному здоров'ю. Програми, як BASIC Ph, стають важливим інструментом у роботі з особами, які пережили травматичні події, надаючи їм засоби для подолання стресу та відновлення психічної рівноваги.

Додатковий внесок у підтримку ветеранів було зроблено за допомогою музичної програми, яку вони провели разом із волонтерами ГО "Нове життя". Ця ініціатива направлена на підсилення каналу Віра (Belief and values) серед ветеранів, сприяючи їхньому психологічному відновленню та вірі в позитивні перспективи життя.

Фото: Соціально-психологічний центр м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: