Дома і в гостях: Турнір з міні-футболу в спорткомплексі "Олімпієць"

У спорткомплексі "Олімпієць" в ці дні відбувся захоплюючий турнір з міні-футболу, організований чернігівськими командами, що винаймали цей спорткомплекс.

У спорткомплексі "Олімпієць" в ці дні відбувся захоплюючий турнір з міні-футболу, організований чернігівськими командами, які і винайняли цей спорткомплекс.

Запрошені до участі були клуби: "Десна", "Юність", ФК "Чернігів", а також ДЮСШ Куліківка та команда КДЮСШ Славутич (тренер О. Вишневський).

8 команд були розділені на дві підгрупи, і вже в перший день змагань юні футболісти зі Славутича взяли участь у трьох матчах, де здобули одну перемогу та дві поразки. У неділю їх очікували ще дві гри, а заключний поєдинок виявився особливо напруженим. Протистояння з молодими футболістами ДЮСШ Куликівки завершилося перемогою для команди Славутича з рахунком 3:2, і вони посіли п'яте місце.

Перше місце на турнірі дісталося впертим футболістам команди "Десна 1", які вирвали перемогу у першого складу ФК "Чернігів 1" з рахунком 2:1.  

По завершенні турніру відбулося традиційне нагородження кращих гравців команд та визначення найкращого гравця турніру. Найкращим воротарем був визнаний Дмитро Рудик, кращим гравцем – Іван Скварський (Десна), захисником – Євген Тарасевіч, а найкращим гравцем команди Славутича – Кирило Волошко. 

Організатори турніру висловили слова подяки колективу спорткомплексу "Олімпієць" за відмінну технічну організацію та проведення турніру, а також за можливість його проведення.

[GALLERY-269]

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: