Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани

Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото

20 січня, Молодіжний простір Славутича відновив свою діяльність, відчинивши свої двері для молоді. Учасниками урочистого відкриття стали Юрій Фомічев, міський голова Славутицької міської територіальної громади; Наталія Гантімурова, секретар Славутицької міської ради; Мехрі Дракман, директорка програми USAID "Мріємо та діємо"; Тетяна Ломакіна, радниця-уповноважена Президента України з питань безбар'єрності; Юлія Ткачук, заступниця директорки програми "Мріємо та діємо"; Марина Попатенко, радниця з питань політики та залучення програми "Мріємо та діємо"/IREX Ukraine, а також представники організацій та установ міста, які співпрацюють і підтримують розвиток Молодіжного простору.

Захід також отримав віртуальну участь Владислава Яцука, заступника Міністра молоді та спорту; Олександра Сірого, директора Всеукраїнського Молодіжного центру; Світлани Назарук, заступниці начальника Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації; Андрія Михайлова, директора Київського обласного Молодіжного центру. Молодь також висловила своє вітання через відеозвернення.

Учасники події мали можливість оглянути модернізоване і доступне приміщення Молодіжного простору та оцінити його сучасні інклюзивні оновлення. Через повітряну тривогу, частину відкриття довелося перенести в укриття.

Оновлення та амбітні плани

В рамках проекту #МолодьТуТ спільно з молоддю та місцевою громадою приміщення Молодіжного простору в Славутичі було істотно оновлено. Проведено ремонтні роботи, використано яскраві фарби для стін, закуплені якісні меблі та техніка. Тепер простір став ще більш затишним та комфортним, що передбачає збільшення кількості зустрічей, спілкування та запуск нових проєктів для громади.

Молодіжний простір у місті Славутич діє з жовтня 2019 року, і в 2021 році його команда успішно вийшла через відбір та долучилася до першої когорти молодіжних центрів проекту #МолодьТуТ. Саме тут був представлений лабіринт медіаграмотності "НЕ ВІРРР – ПЕРЕВІРР", і організація цієї події була можливою завдяки активній участі молоді та представників молодіжного простору в Славутичі.

З часу заснування Молодіжного простору команда успішно реалізувала різноманітні ініціативи для молоді, включаючи тренінги, лекції, воркшопи, майстер-класи, арт-терапії, клуби за інтересами і тематичні зустрічі. Більшість заходів були спрямовані на теми інклюзії, неформальної освіти, психологічної та юридичної допомоги, роботи з ВПО, проєктного менеджменту та волонтерської діяльності.

Після оновлення в Молодіжному просторі розпочинається нова амбітна історія, планується організація тримісячної бізнес-школи та запуск річного курсу з ІТ. Впевнені, що у затишній атмосфері простору з'являться нові ідеї для розвитку громади під час чашки чаю з однодумцями. Нехай все вийде на благо громади!

Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №1
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №2
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №3
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №4
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №5
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №6
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №7
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №8
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №9
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №10
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №11
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №12
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №13
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №14
Молодіжний простір у Славутичі: Урочисте відкриття та амбітні плани фото №15

Фото: Молодіжний простір м. СлавутичМріємо та діємо

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: