Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дитина не любить читати? Відведіть її до нашої бібліотеки!

 Дитина не любить читати? Відведіть її до нашої бібліотеки! фото

Бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва регулярно ділиться на своїй сторінці у Facebook чарівними моментами, під час занять "Цікаві читання". Фото маленьких читачів, які відвідують бібліотеку, свідчать про цікаві та пізнавальні заняття, спрямовані на розвиток дітей.

У рамках останнього заняття «Цікаві читання» діти отримали важливий життєвий урок – як подолати різноманітні дитячі страхи. Серед таких страхів можна виділити страх темряви, павуків, страх залишатися на самоті, і це лише маленька частина найрізноманітніших обставин. Цікаве читання ставило за мету відповісти на питання: «Чого саме бояться діти і як можна допомогти їм у подоланні цих страхів?».

Дитяча аудиторія розглядала це питання, через призму захоплюючої казки Наталії Чуб "Хоробре кошеня". У цьому чарівному оповіданні розповідається про маленьке чорне кошеня, на ім'я Вуглик, яке надто боялося всього навколо. Навіть обіцянка від мами-кішки про те, що прийде час, коли Вуглик стане сміливим і відважним, не допомагала малюкові вірити в себе. Проте одного дня Вуглик виявив в собі силу та змогу подолати свої страхи, перетворившись на справжнього героя.

...Так і наші дітки, маленькі герої, продовжують відвідувати заняття, не дивлячись на труднощі та воєнний стан у країні. Навіть той факт, що іноді заняття проводяться в укритті, не залякує їх і не заважає навчанню та розвитку.

Організаторка цих занять, Юлія Бикова а також працівники бібліотеки, заслуговують на особливу вдячність за свою роботу та вагому роль у формуванні позитивного психологічного клімату для дітей в умовах війни. 

Їхні зусилля дозволяють дітям не тільки вчитися та розвиватися, але й знаходити внутрішню силу та надію на краще майбутнє. Бібліотека стає справжнім оазисом знань, а організовані заходи – підтримкою та натхненням для маленьких героїв, дякуємо!

 Дитина не любить читати? Відведіть її до нашої бібліотеки! фото №1
 Дитина не любить читати? Відведіть її до нашої бібліотеки! фото №2
 Дитина не любить читати? Відведіть її до нашої бібліотеки! фото №3
 Дитина не любить читати? Відведіть її до нашої бібліотеки! фото №4
 Дитина не любить читати? Відведіть її до нашої бібліотеки! фото №5
 Дитина не любить читати? Відведіть її до нашої бібліотеки! фото №6

Фото: Бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: