Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич у скорботі: Місто втратило Героя Валерія Весельського

Славутич у скорботі: Місто втратило Героя Валерія Весельського фото

Славутицька міська рада закликає містян прийти 27 січня 2024 року об 12:00 до Кіноконцертного комплексу для вшанування пам'яті Валерія Весельського, військовослужбовця ЗСУ та вихованця Славутича.

Валерій народився 10 квітня 1990 року та служив у Збройних силах України. Загинув 27 січня 2023 року виконуючи бойове завдання.

Валерій народився у місті Славутичі 10 квітня 1990 року. Навчався у школах №1 та №4. Здобув спеціальність електромонтера у філії вищого професійно-технічного училища Національного педагогічного університету імені Драгоманова. Працював у підрядних організаціях міста, а пізніше – за кордоном. Мав хист до малювання та ліплення, займався боксом.
У листопаді 2022 року добровольцем стає на захист України. Проходить військовий вишкіл у селищі Гончарівське. Солдатом Збройних сил України (гранатометником) служить у «гарячих точках» на сході України.
Загинув 27 січня 2023 року у селі Красногорівка  Донецької області під час виконання бойового завдання.

Смерть Валерія —  невимовна втрата для його маленької донечки Аврори та мами Ірини Ленгенівни. Низько схиляємо голови у скорботі разом із вами.  Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас.

Низько схиляємо голови перед його службою та висловлюємо співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять Герою, який захищав нашу країну.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: