Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичанка Тетяна Довженок стала зіркою Тік Ток (фото, відео)

Славутичанка Тетяна Довженок стала зіркою Тік Ток (фото, відео) фото

Це історія про славутичанку Тетяну Довженок, яка завдяки своєму стилю життя і любові до спорту стала популярною блогеркою в TikTok. І навійть увійшла до трійки лідерів на цій популярній молодіжній платформі.

TikTok - це молодіжна платформа, яка зараз є лідером серед соціальних мереж. Одного разу Тетяна завантажила відео і на наступний ранок у неї було два мільйони переглядів та плюс сто тисяч підписників. Це надихнуло її викладати ще більше відео. Тетяна Довженок бере участь у батлах та стрімах на платформі TikTok. Навіть отримала третє місце за тиждень в рейтингу по Україні. Також дівчина часто бере участь у батлах зі знаменитостями і перемагає в них.

Тарас Нестеренко та Василь Романчук - це ті блогери, які є найбільш популярними в TikTok, але Тетяна часто перемагає в них у батлах. У реальному житті дівчина також дуже активна. Ще у 2019 році вона зайняла 1 місце на чемпіонаті на пілоні в категорії Exotic Flow Любителі. У 2021 році  стала переможницею в конкурсі "Міс - Бікіні" міста Чернігів.

Таня також  є моделлю обличчя бренду дизайнерки із Славутича Наталії Дацько. Тетяна Довженок навчалась в Києві на тренера Pole dance, ходила на різні майстер-класи з Pole dance та Exotic Pole, їздила на курси в місто Чернігів з Frame up strip та багато інщого.

Зараз вона тренер з кардіостречінгу і танців на підлозі. Як каже сама Довженок Таня:

"Коли я починала грати в батли, я за подарунки сідала в шпагат, стояла на голові, робила мостик і танцювала. В TikTok можна знайти друзів, знайомих, і навіть хейтерів. Ми там спілкуємось і інколи граємо на  бажання. Я навіть раніше платила своїм модераторам в TikTok за те, щоб вони мені допомагали. У TikTok я намагаюсь мотивувати людей своїм тілом до спорту. Назви в студії немає, так як я орендую приміщення погодинно. Дуже мрію відкрити свою власну студію, але в нашому місті немає можливості знайти приміщення."

За її словами, успіх - це результат наполегливості та відданості. Таня активно працює над своїм тілом, дотримуючись здорового способу життя та регулярних тренувань. Її мотиваційний девіз "Бачиш ціль - йди до неї" став для багатьох натхненням на шляху до досягнення своєї мети.

З більш, ніж двохсот тисяч підписників у TikTok та понад дев'ятнадцять тисяч у Instagram, Таня продовжує надихати людей своєю енергією. Вона ділиться своїм досвідом у спорті, танцях та догляді за тілом, прагнучи зробити світ навколо кращим і здоровішим.
 

Ольга МЕЛЬНИК
Фото надані Тетяною ДОВЖЕНОК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: