Славутичанка Тетяна Довженок стала зіркою Тік Ток (фото, відео)

Це історія про славутичанку Тетяну Довженок, яка завдяки своєму стилю життя і любові до спорту стала популярною блогеркою в TikTok та навійть увійшла до трійки лідерів на цій популярній молодіжній платформі.

Це історія про славутичанку Тетяну Довженок, яка завдяки своєму стилю життя і любові до спорту стала популярною блогеркою в TikTok. І навійть увійшла до трійки лідерів на цій популярній молодіжній платформі.

TikTok - це молодіжна платформа, яка зараз є лідером серед соціальних мереж. Одного разу Тетяна завантажила відео і на наступний ранок у неї було два мільйони переглядів та плюс сто тисяч підписників. Це надихнуло її викладати ще більше відео. Тетяна Довженок бере участь у батлах та стрімах на платформі TikTok. Навіть отримала третє місце за тиждень в рейтингу по Україні. Також дівчина часто бере участь у батлах зі знаменитостями і перемагає в них.

Тарас Нестеренко та Василь Романчук - це ті блогери, які є найбільш популярними в TikTok, але Тетяна часто перемагає в них у батлах. У реальному житті дівчина також дуже активна. Ще у 2019 році вона зайняла 1 місце на чемпіонаті на пілоні в категорії Exotic Flow Любителі. У 2021 році  стала переможницею в конкурсі "Міс - Бікіні" міста Чернігів.

Таня також  є моделлю обличчя бренду дизайнерки із Славутича Наталії Дацько. Тетяна Довженок навчалась в Києві на тренера Pole dance, ходила на різні майстер-класи з Pole dance та Exotic Pole, їздила на курси в місто Чернігів з Frame up strip та багато інщого.

Зараз вона тренер з кардіостречінгу і танців на підлозі. Як каже сама Довженок Таня:

"Коли я починала грати в батли, я за подарунки сідала в шпагат, стояла на голові, робила мостик і танцювала. В TikTok можна знайти друзів, знайомих, і навіть хейтерів. Ми там спілкуємось і інколи граємо на  бажання. Я навіть раніше платила своїм модераторам в TikTok за те, щоб вони мені допомагали. У TikTok я намагаюсь мотивувати людей своїм тілом до спорту. Назви в студії немає, так як я орендую приміщення погодинно. Дуже мрію відкрити свою власну студію, але в нашому місті немає можливості знайти приміщення."

За її словами, успіх - це результат наполегливості та відданості. Таня активно працює над своїм тілом, дотримуючись здорового способу життя та регулярних тренувань. Її мотиваційний девіз "Бачиш ціль - йди до неї" став для багатьох натхненням на шляху до досягнення своєї мети.

З більш, ніж двохсот тисяч підписників у TikTok та понад дев'ятнадцять тисяч у Instagram, Таня продовжує надихати людей своєю енергією. Вона ділиться своїм досвідом у спорті, танцях та догляді за тілом, прагнучи зробити світ навколо кращим і здоровішим.
 

Ольга МЕЛЬНИК
Фото надані Тетяною ДОВЖЕНОК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: