Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спаринг-партнери: Дівчата проти хлопців!

Спаринг-партнери: Дівчата проти хлопців! фото

Старший тренер жіночих команд з футзалу Володимир Панченко завжди в пошуках творчих рішень. І, як він сам підкреслює, інакше просто неможливо. Є кілька причин для цього. По-перше, це ігрова практика, а по-друге, військовий час, російська агресія та періодичні бомбардування населених міст Київської області та України в цілому. Багато спаринг-команд знаходяться далеко від Славутича.

Володимир Панченко додає:

Ми проводимо ігри з хлопцями старших вікових груп не лише в Славутичі. Мої колеги завжди підтримують мене, і ми знайшли спільну мову з тренерами дитячих спеціалізованих шкіл "Десна", ФК "ЧЕРНІГІВ", "Юність" в Чернігові. У таких матчах набирають майстерність як наші дівчата, так і хлопці, оскільки рівень гри наших футзалісток високий. Ці ігри допомагають нам не лише отримувати ігрову практику, але й утримувати командну зграйність та розвивати особисту майстерність кожного гравця. Дівчата відточують свої навички, готуючись до майбутніх атак воріт суперників. Це надає нам перевагу в іграх чемпіонату України серед жіночих команд.

Я хочу подякувати тренеру Володимиру Панченко за розповідь і побажати команді та тренерському складу подальших успіхів в Чемпіонаті України.

Спаринг-партнери: Дівчата проти хлопців! фото №1
Спаринг-партнери: Дівчата проти хлопців! фото №2
Спаринг-партнери: Дівчата проти хлопців! фото №3
Спаринг-партнери: Дівчата проти хлопців! фото №4
Спаринг-партнери: Дівчата проти хлопців! фото №5
Спаринг-партнери: Дівчата проти хлопців! фото №6
Спаринг-партнери: Дівчата проти хлопців! фото №7
Спаринг-партнери: Дівчата проти хлопців! фото №8
Спаринг-партнери: Дівчата проти хлопців! фото №9

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: