Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Знайомство з новопризначеним начальником поліції Славутича

Знайомство з новопризначеним начальником поліції Славутича  фото
Ще з грудня минулого року відділення поліції м. Славутич очолив Максим Шапран.

Безумовно, цікаво було дізнатись, яке враження за цей час справило на нього наше місто та які правопорушення й проблеми існують у Славутичі на сьогоднішній день.

За словами Максима Сергійовича, він приїхав до нас з Дніпра, до цього працював у великих містах, де статистика стосовно криміногенної обстановки висока.

Славутич, на думку нового керманича міського відділу поліції, місто дуже гарне, невеличке, компактне, зручне. Проблеми щодо порушень правопорядку тут такі ж самі, як і в інших містах. Але тут їх значно менше. Люди більш дисципліновані.

Також він додав, що головна проблема у місті – це порушення комендантської години. Але працівники поліції за цим слідкують – у нас постійно працюють патрулі.

«На щастя за цей період нічого кримінального чи екстраординарного, чи надзвичайного, що могло б мене вразити, я у Славутичі не побачив.
Я приїхав з великого міста, де була велика кількість злочинів. До цього я також працював у Кам'янському. Це досить таки специфічний регіон. Велика кількість мешканців працює на заводах і підприємствах. І різне було. Тому Славутич у порівнянні з такими містами - спокійне містечко»,
- .розповідає Максим Шапран.

На питання, які правопорушення за класифікацією найчастіше трапляються у нашому місті, окрім нехтування правилами комендантської години, каже, що це домашнє насильство, побутові злочини, телефонні шахрайства, інколи бійки.

Щодо випадків шахрайства Максим Сергійович розказує, що з мешканцями міста працівники поліції проводять профілактичні бесіди, попереджають про те, щоб люди не надавали свої особисті дані нікому. Ця проблема повсякчасна по всій Україні. Славутич, нажаль, не є виключенням.

Про це повідомляє начальник поліції міста, а також користуючись нагодою, звертається до населення:

«Прохання до громадян, якщо є якісь правопорушення, щоб вони звертались до нас. Ми відкриті 24/7. Можна до нас приходити, і ми обов'язково приймемо заяву і надамо допомогу.

Але ж багато людей, якщо скоюється якесь дрібне правопорушення, вважають, що це не їхня справа, тому не звертаються. Це єдине прохання. Я хотів би, щоб люди спілкувалися, щоб було більше довіри. А ми зі свого боку зробимо все, щоб вони відчували себе комфортно.

Поліція – це знак «+», а не знак «-». Тому ми хотіли би, щоб люди з нами спілкувалися і знали, що ми у них є, ми їх захистимо».


У разі потреби ви можете звернутися до Славутицького відділення поліції чи зателефонувати до чергової частини за номером – 095 632 18 04, або – 102.

PS. З безпекових цілей фото новопризначеного начальника відділення поліції м. Славутича ми не публікуємо. Дякуємо за розуміння.

Олександра ЛАТИШЕВА



 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: