Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спільно для розвитку міста: Меморандум партнерства у Славутичі

Спільно для розвитку міста: Меморандум партнерства у Славутичі фото

31 січня 2024 року у місті Славутич відбулася підписання Меморандуму про партнерство та співпрацю між міською радою та Громадською організацією "Інститут сталого розвитку громад". Мер міста Юрій Фомічев та голова правління Оксана Романік представили цей документ.

Головною метою укладеного Меморандуму є об'єднання зусиль обох сторін для забезпечення комплексного відновлення та розвитку Славутицької міської територіальної громади Київської області. Це передбачає реалізацію спільних проєктів та заходів.

Згідно з Меморандумом, планується спільна робота у сферах ІТ, цифровізації громади, міжнародного співробітництва, комунікації та співпраці з медіа. Сторони також висловлюють намір впроваджувати сучасні підходи та ідеї, зокрема у сфері розвитку та відновлення громади.

Громадська організація "Інститут сталого розвитку громад" виступає як аналітичний центр, спрямований на підтримку громад Київщини та інших постраждалих регіонів України в процесах відновлення та розвитку. Їх активна діяльність включає розробку та впровадження програм відновлення, залучення інвестицій та інших форм фінансування, а також впровадження сучасних цифрових рішень (SMART CITY) для ефективного управління громадою.

Фото: Славутицька міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: