Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Освітній реформатор: Говори та дій – вчимося разом!

Освітній реформатор: Говори та дій – вчимося разом! фото

На своїй сторінці у Facebook, Офіс підтримки громадських ініціатив м. Славутич ділиться враженнями від професійної дискусії "Чому родини віддають перевагу неформальній освіті та (або) репетитору?", яка відбулася 31 січня. Керівники та вчителі закладів освіти, представники неформальної освіти та інші фахівці обговорювали педагогічний досвід, взаємодію з батьками та учнями, переваги методів неформальної освіти та поточні виклики в системі освіті.

Ніна Єрьоміна, начальниця Управління освіти і науки Славутицької міської ради, відкрила та ініціювала зустріч, де завдяки модерації директорки Агентства регіонального розвитку м. Славутич Арини Старовойтової всі учасники мали можливість висловити свої погляди.

Учасники обговорювали переваги та недоліки освітньої сфери та планували подальші кроки співпраці між освітянами, батьками, дітьми та громадським сектором. Вони також обговорили можливі ідеї для розвитку освіти, такі як збільшення спілкування учасників освітнього процесу, залучення батьків до шкільного життя та впровадження шкільної медіації для вирішення конфліктів.

В заключенні, Офіс підтримки громадських ініціатив закликає читачів коментувати та висловлювати свої думки щодо прочитаного, запитуючи, що з посту викликає у них обурення чи інтерес. 

Освітній реформатор: Говори та дій – вчимося разом! фото №1
Освітній реформатор: Говори та дій – вчимося разом! фото №2
Освітній реформатор: Говори та дій – вчимося разом! фото №3
Освітній реформатор: Говори та дій – вчимося разом! фото №4

Фото: Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: