Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ВЕЛИКА АФІША: Анонс культурних заходів у Славутичі від ККК!

ВЕЛИКА АФІША: Анонс культурних заходів у Славутичі від ККК! фото

Любителі культурних подій та неперевершеної атмосфери, приготуйтеся! Кіноконцертний комплекс міста Славутич оголошує захопливий ряд подій, що обіцяють безліч емоцій та непередбачуваних вражень. Це те, що ви не захочете пропустити!

Дозвольте собі культурний відпочинок з комедією "Сватання на Гончарівці", яку вам пропонує Чернігівський обласний театр імені Т.Н. Шевченка. Глибокий гумор і яскраві персонажі гарантовано розкривають всю грань веселощів.

Подорожуйте до світу відьмаків та чарівних пригод з новою виставою "Чарівна лампа Аладдіна". Яскраві костюми, захоплююча сюжетна лінія та зачаровуюча атмосфера створять неперевершену атмосферу вечора.

Легендарний Академічний симфонічний оркестр "Філармонія" приводить вас у світ музичної елегантності з концертною програмою Йоганна Штрауса. Ви зможете насолоджуватися цим неповторним звуковим шедевром у живому виконанні!

Долучіться до великого концерту Ауріки Ротару, яка виступить на користь Збройних Сил України. Вас очікує неймовірна музична подорож та незабутні враження від виступу однієї з найвидатніших артисток України. 

Відвідайте виставу: "НЕ ЗАВАЖАЙТЕ ГЕНЕРАЛУ або українці не здаються" від Сучасного театру. Ця захоплююча комедія принесе вам масу сміху та позитивних емоцій.

Не пропустіть можливість насолодитися цим розмаїттям культурних заходів! Запитуйте всі деталі та квитки за телефоном: 0509465654 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: