Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Успішний старт: в Славутичі запрацювало підприємство – "Нова Кухня"!

Успішний старт: в Славутичі запрацювало підприємство – "Нова Кухня"! фото

З радістю повідомляємо, що 1 лютого, стартувало нове підприємство "Нова Кухня" у місті Славутич. Цей день став початком нового етапу для команди, яка з великою працею розробляла та запускала виробничу лінію.

Десять висококваліфікованих працівників вже вийшли на роботу та вирішили розпочати свою діяльність зі створення 600 літрів неймовірно смачного сирного крем-супу. Цей рецепт вже успішно здобув популярність у Маріуполі, і команда "Нова Кухня" зберегла його непорушним.

Підприємиця Марія Бубнова, на своїй сторінці у фейсбук, поділилась враженнями та переживаннями стосовно такого довгоочікуванного запуску проєкту:

Уявіть, як довго ми йшли до сьогоднішнього дня. 2 роки пішло на розробку не просто бізнес моделі, а проєкту всієї виробничої лінії. Ніхто не може підказати як розташувати обладнання, як його помити та як правильно налаштувати всі процеси. Дуже багато ньюансів раптом виявляється в ході проєктування нашої Нової Кухні. 

Понад два роки пішло на розробку бізнес-моделі та проєкту виробничої лінії. Проєктування "Нової Кухні" виявилося складним завданням, враховуючи багато ньюансів встановлення обладнання та оптимізації процесів.

Наступним кроком для підприємства буде старт продажів. В даний момент команда активно тестує сайт, розраховує собівартість та встановлює ціну продукції перед запуском рекламної кампанії.

І, хоча завдання було важким, "Нова Кухня" здолала всі труднощі та вже за перший день змогла обробити 300 кг овочів, додати 40 кг вершкового плавленого сиру і зварити 600 літрів супу, що відповідає 1500 порціям у реторт пакетах.

Бажаємо команді "Нової Кухні" неймовірного процвітання та підкорення нових вершин! Більше цікавої інформації – найближчим часом!

Успішний старт: в Славутичі запрацювало підприємство – "Нова Кухня"! фото №1
Успішний старт: в Славутичі запрацювало підприємство – "Нова Кухня"! фото №2
Успішний старт: в Славутичі запрацювало підприємство – "Нова Кухня"! фото №3
Успішний старт: в Славутичі запрацювало підприємство – "Нова Кухня"! фото №4
Успішний старт: в Славутичі запрацювало підприємство – "Нова Кухня"! фото №5

Фото: Мари Агедель

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: