Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Понад 76 тис. гривень виділять з місцевого бюджету Славутича на медогляд юнаків

Понад 76 тис. гривень виділять з місцевого бюджету Славутича на медогляд юнаків фото

Славутич організовує медичний огляд для юнаків 2007 року народження:

У виконкомі міської ради Славутича відділ молоді та спорту визначився із провідним виконавцем послуг з медичних оглядів для юнаків, які народилися у 2007 році. Планується провести медогляди протягом поточного року, на що виділено понад 76 тис. гривень місцевого бюджету.

За інформацією, оприлюдненою в електронній системі публічних закупівель Prozorro і повідомленні у ЗМІ, відділ молоді та спорту уклав угоду з Комунальним некомерційним підприємством "Славутицька міська лікарня". Згідно з угодою, до 31 грудня 2024 року планується провести медогляд 95 юнаків, які народилися у 2007 році, у межах програми "Захисник Батьківщини".

Медогляд буде здійснюватися рядом спеціалістів, включаючи невропатолога, офтальмолога, отоларинголога, дерматовенеролога, хірурга, терапевта, стоматолога та психіатра. Планується також проведення ряду обов'язкових досліджень, включаючи ЗАК, ЗАС, ЕКГ та флюорографію. Вартість медичного огляду одного юнака складає 802 гривні, загальна вартість послуг за угодою становить 76 тис. 190 гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: