Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спільна ініціатива: Як долучитись до оновлення книжкового фонду в Славутичі

Спільна ініціатива: Як долучитись до оновлення книжкового фонду в Славутичі фото

В період повномасштабної війни для багатьох людей читання стає важливим способом психологічної самопідтримки. Зараз, коли ціни на багато книг стають занадто високими, доступ до цієї форми відпочинку може бути обмеженим.

Славутицька централізована бібліотечна на своїй сторінці у фейсбук пропонує цікаву ініціативу - відвідати бібліотеку та запитати ту книгу, яку хочете прочитати, або замовити її. Реальний попит на читання, зокрема української літератури та творів українських авторів, допомагає бібліотекарям вибирати цікаві твори для своїх читачів.

Бо насправді, від кожного з нас залежить, ЩО буде стояти на поличках Славутицьких бібліотек.

Запрошуємо всіх відвідувачів ЗБІЦ приєднатися до цього заходу та взяти участь у процесі оновлення книжкового фонду. На дошці "БАЖАНЬ" ви можете залишити прізвище автора та назву книги, яку хочете прочитати. Бібліотека буде прикладати максимальні зусилля, щоб ви змогли насолоджуватись тими книгами, які хочете відкрити для себе.

Крім того, якщо у вас вдома є книга, яку ви вже прочитали і бажаєте поділитися нею, працівники щиро вітають цю ініціативу.

Коллектив ЗБІЦ шукає нові ідеї та допомогу в наповненні бібліотек Славутича цікавою, сучасною літературою. Приєднуйтеся та разом розвиваймо читацьку культуру у нашому місті!

Фото: Славутицька централізована бібліотечна система

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: